Stempelkussen formaat 7.5 x 7.5 cm

Stempelkussen industrieel 7,5 x 7,5 cm

Stempelkussen ongedrenkt. Geschikt voor gewone en speciale inkten. Advies: 50 ml. stempelinkt.

Meer informatie
27,65 Excl. btw
33,46 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Stempelkussen ongedrenkt 7,5 x 7,5 cm, voor alle inktsoorten waaronder ook technische inkten. Kijk bij stempelinkten welke inkt u nodig heeft. Zoekt u een sneldrogende inkt op alcohol of oliebasis dan adviseren wij u om een Top!Pad te kiezen. Een Top!Pad is speciaal voor sneldrogende inkten ontwikkeld maar kan alle inktsoorten aan. Het stempelkussen waar u nu naar kijkt heeft een andere inleg en kan sneller uitdrogen indien u het bedrenkt met een sneldrogende inkt.
Advies: indien u het inktkussen voor de eerste keer beïnkt giet er dan 50 ml. stempelinkt op.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.