Tekstplaat Colop Printer 20 | Kantoorstempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 20

Stempelplaat Colop Printer 20. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 20.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

8,94 Excl. btw
10,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Vernieuw uw stempelplaatje voor Colop Printer 20

Stempelplaatje met maximale afmeting 38x14 mm. t.b.v. Colop Printer 20. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

Wilt u uw stempel personaliseren met een nieuwe tekst of aangepaste informatie? Met het vervangende stempelplaatje voor de Colop Printer 20 is dat een fluitje van een cent. Met maximale afmetingen van 38x20 mm past dit stempelplaatje perfect bij uw bestaande stempel en zorgt het voor scherpe, duidelijke afdrukken.

  • Ontworpen voor gebruik met Colop Printer 20
  • Afmetingen: 38x20 mm
  • Gemakkelijk te installeren en te vervangen
  • Voorzien van dubbelzijdig kleefband voor een snelle montage
  • Personaliseer uw stempel met behulp van onze gebruiksvriendelijke creator-tool
  • Snelle levering na goedkeuring van de drukproef

 

Vernieuw niet alleen het tekstplaatje Colop Printer 20 maar ook het inktkussentje

Wanneer u besluit het stempelplaatje van uw Colop Printer 20 te vervangen, is het ook essentieel om het inktkussentje te vernieuwen. Door herhaaldelijk gebruik kunnen de letters van het oude stempelplaatje in het inktkussentje worden gedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal gelijkmatig inkt pakt. Door zowel het stempelplaatje als het inktkussentje te vervangen, bent u verzekerd van consistente, professionele afdrukken.

Geef uw Colop Printer 20 een upgrade en zorg ervoor dat uw stempel altijd voldoet aan uw behoeften. Met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje blijft uw stempel up-to-date en produceert het moeiteloos heldere, scherpe afdrukken.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 20 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik en u nooit zonder scherpe afdrukken komt te zitten.

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.