Tekstplaatje Colop Printer 38  | Kantoorstempels.be

Stempelplaatje Colop Printer 38

Stempelplaat Colop Printer 38. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 38.

Meer informatie

Afdrukformaat: 56 x 33mm

16,99 Excl. btw
20,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Stempelplaatje voor Colop Printer 38

Stempelplaatje met maximale afmeting 56x33 mm. t.b.v. Colop Printer 38. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

 

Voordelen van vernieuwing tekstplaatje Colop Printer 38

Kostenbesparing: Waarom investeren in een nieuwe stempel als alleen het plaatje aan vervanging toe is? Door alleen het plaatje te vernieuwen, bespaart u geld en vermindert u verspilling.

Eenvoudige Installatie: Met onze intuïtieve online ontwerpmodule kunt u uw eigen ontwerp maken en het plaatje met gemak installeren dankzij het meegeleverde dubbelzijdige kleefband.

Flexibiliteit: Pas uw stempel aan aan nieuwe gegevens, zoals een nieuw adres of telefoonnummer, zonder gedoe.

Kwaliteitsgarantie: Geniet van consistente en professionele afdrukken met een nieuw stempelplaatje, waardoor uw stempel altijd een indruk achterlaat.

Milieubewust: Door alleen het plaatje te vervangen, draagt u bij aan een duurzamere wereld door afval te verminderen en middelen te besparen.

 

Inktkussentje controleren

Vergeet niet om ook het inktkussentje van uw stempel te controleren en indien nodig te vervangen. Een vers inktkussentje zorgt voor optimale inktverspreiding en verbetert de afdrukkwaliteit.

Geef uw stempel een upgrade met ons innovatieve stempelplaatje voor de Colop Printer 38 en ontdek de voordelen van vernieuwing.

Reserve inktkussentje Colop Printer 38

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.