Tekstplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaat Colop Printer 52. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 52.

Meer informatie

Afdrukformaat: 30 x 20mm

12,68 Excl. btw
15,34 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Stempelplaatje met maximale afmeting 30x20 mm. t.b.v. Colop Printer 52. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. 

Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

 

Stempelplaatjes voor Colop Printer 52

  • Recycle stempel: Geef uw Colop Printer 52 een upgrade met onze nieuwste stempelplaatjes. Of het nu gaat om een adreswijziging, een bedrijfslogo-update of een persoonlijk tintje, onze stempelplaatjes bieden een frisse start voor uw stempel.
  • Duurzaam Denken: Bij ons gaat vernieuwing hand in hand met duurzaamheid. Door alleen het stempelplaatje te vervangen, bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet.
  • Online ontwerpen van stempelplaatje Colop printer 52: Laat uw creativiteit spreken met onze geavanceerde ontwerptool. Personaliseer uw stempelplaatje met tekst, symbolen of zelfs handtekeningen, en creëer zo een unieke stempel die perfect past bij uw identiteit.
  • Eenvoudige te monteren op de stempel: Onze stempelplaatjes worden geleverd met gebruiksvriendelijke instructies en een handig kleefband, zodat u binnen enkele minuten een professionele uitstraling kunt creëren, zonder gedoe.
  • Tekstplaatje en inktkussentje: Vergeet niet om ook het inktkussen E/52 te vervangen bij het vernieuwen van uw stempelplaatje. Zo bent u verzekerd van scherpe, heldere afdrukken die indruk maken, elke keer weer.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.