Tekstplaatje Colop Printer 55

Stempelplaatje Colop Printer 55

Stempelplaat Colop Printer 55. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 55.

Meer informatie

Afdrukformaat: 60 x 40mm

19,86 Excl. btw
24,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Transformeer met een nieuw stempelplaatje uw Colop Printer 55

Is het tijd voor een update van uw zakelijke informatie? Of bent u gewoon toe aan een frisse look voor uw stempel? In plaats van een geheel nieuwe stempel aan te schaffen, bieden wij een milieuvriendelijke en voordelige oplossing: vervang eenvoudigweg het stempelplaatje van uw Colop Printer 55. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk met deze slimme keuze. Met ons gebruiksvriendelijke bestelproces kunt u het juiste plaatje selecteren en vervolgens uw aangepaste ontwerp creëren met behulp van onze online ontwerptool. Na goedkeuring van de proefdruk ontvangt u het nieuwe stempelplaatje, compleet met dubbelzijdig kleefband voor een moeiteloze installatie. Verwijder het beschermende schutvel en plaats het plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat u de stempel volledig indrukt en vergrendelt met de zijdelingse slotjes. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de stempel weer in de normale positie brengen en is deze klaar voor gebruik.

Stempelplaatje met maximale afmeting 60x40 mm. t.b.v. Colop Printer 55. Als uw oude tekstplaatje niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. 

 

Personaliseer uw stempel met een nieuw tekstplaatje Colop Printer 55

  • Behoud de kwaliteit van uw bestaande stempel en geef het een nieuwe uitstraling met een vervangend plaatje.
  • Pas uw afdruk aan volgens uw specifieke behoeften met onze intuïtieve ontwerptool.
  • Ontvang het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor een snelle en gemakkelijke montage.
  • Verkrijg een consistente en professionele afdruk dankzij een stevige bevestiging op de stempel.

 

Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. 

Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje E/55 om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.