Tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelplaatje Colop Printer 60

Stempelplaat Colop Printer 60. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 60.

Meer informatie

Afdrukformaat: 76 x 37mm

21,72 Excl. btw
26,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Stempelplaatje voor Colop Printer 60: voor mooie strakke afdrukken

  • Geavanceerde precisie: Veranderende bedrijfsgegevens vormen geen obstakel meer voor kwalitatieve stempelafdrukken. Ons revolutionaire stempelplaatje is nauwkeurig vervaardigd voor een perfecte pasvorm op uw Colop Printer 60, waardoor elke afdruk een meesterwerk wordt van precisie en duidelijkheid.
  • Gepersonaliseerd 0ntwerp: Met een scala aan opties kunt u uw eigen stempelafdruk ontwerpen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften. Kies uit diverse lettertypen, afmetingen en lay-outs om een unieke stempel te creëren die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt.
  • Moeiteloze installatie: Dankzij het innovatieve kleefmechanisme is het aanbrengen van uw nieuwe stempelplaatje een fluitje van een cent. Verwijder simpelweg het beschermende vel, plaats het plaatje op uw stempel en druk stevig aan voor een veilige hechting. Met de handige zijslotjes zet u de stempel vast voor een duurzame bevestiging.
  • Essentie van inktkussentje: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het cruciaal om het inktkussentje grondig te controleren en indien nodig te vernieuwen. Door oude afdrukken kunnen residuen achterblijven, wat kan resulteren in vervaagde of ongelijkmatige afdrukken. Zorg ervoor dat uw stempel altijd topprestaties levert door regelmatig het inktkussentje te vervangen.
  • Duurzame prestaties: Door te kiezen voor ons stempelplaatje vermindert u niet alleen afval, maar verlengt u ook de levensduur van uw Colop Printer. Ga voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing die niet alleen goed is voor uw bedrijf, maar ook voor de planeet.

 

Innovatief stempelplaatje voor Colop Printer 60

Bestel ook een reservekussentje voor uw Colop Printer 60. Vergeet niet om ook een reservekussentje E/60 Colop aan te schaffen voor een nieuwe topprestatie van uw stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.