Tekststempels

Tekststempels maken bedrijfsvoering gemakkelijker

Binnen vrijwel elk bedrijf zijn tekst stempels beslist geen overbodige luxe. Vaak worden op verschillende afdelingen diverse stempels met tekst gebruikt. Blokstempels zorgen voor een vlotte afwikkeling van de boekhouding, handtekeningstempels zorgen ervoor dat u veel minder tijd kwijt bent omdat u niet meer constant documenten hoeft te ondertekenen. Kantoorstempels nemen u heel wat administratiewerkzaamheden uit handen. Met een gepersonaliseerde stempel met eigen tekst maakt u het werk voor uzelf en uw personeel een stuk gemakkelijker.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

tekststempels

Stempels met tekst voor elk bedrijf

Voor elke bedrijfstak hebben wij wel een geschikte tekst stempel op voorraad. Er zijn diverse tekst stempels waarbij de tekst al is voorgedrukt of die gemakkelijk in te stellen is, zoals de zelfinktende tekststempels voor onder andere boekhoudkantoren, apothekers, autodealers, verpakkingsindustrieën of de horeca. Hierbij gaat het dan om standaardteksten of afbeeldingen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment een groot aantal tekst stempels waarbij u de tekst of een afbeelding zelf kunt ontwerpen met het gratis online ontwerpprogramma. Wilt u bijvoorbeeld alleen het logo op de stempel, of ook de bedrijfsgegevens? Wanneer de stempel groot genoeg is, kunnen zelfs beide er op komen te staan. Met de ontwerptool bepaalt u zelf welke tekst of afbeelding er op uw tekst stempel komt. Een stempel met tekst kan zo elke tekst bevatten die u maar wilt. 

 

Houten stempels met tekst versus zelf-inktende stempels

Wanneer u op zoek bent naar een tekststempel, dan kunt u kiezen uit onze zelfinktende stempels en handstempels. De zelfinktende stempels zijn in verschillende vormen en formaten verkrijgbaar. Het inktkussen is bij deze tekststempels in het mechanisme ingebouwd. Iedere keer dat de stempel wordt gebruikt, komt het tekstplaatje automatisch met de inkt. Daardoor ontstaat er een mooie haarscherpe afdruk.
Handstempels zijn houten stempels met tekst op een rubber tekstplaatje. Voor deze stempels is een apart inktkussen nodig. Wij hebben verschillende inktkussens in het assortiment voor het stempelen op diverse ondergronden. Deze houten stempel met eigen tekst is verkrijgbaar in extra grote formaten, om bijvoorbeeld papieren zakken of kartonnen dozen mee te kunnen bedrukken. Een stempel met tekst is rechthoekig, vierkant of rond van vorm. De houten stempels met tekst zijn ideaal om op kantoor of in het magazijn te gebruiken.

 

Exclusieve tekststempels

Naast de zelfinktende stempels en de handstempels, hebben wij ook een aantal bijzonder exclusieve tekststempels in het assortiment. Deze stempels zijn geschikt als tekst stempel.

  • Brandstempel. De naam zegt het al. Een brandstempel is een stempel waarmee u materiaal brandmerkt. Personaliseer uw producten door ze te verfraaien met een brandmerk. De brandstempel staat standaard ingesteld op het brandmerken van gewoon tot hardhout. Met een warmteregelaar kunt u ook gemakkelijk andere materialen branden, zoals bijvoorbeeld leer, rubber, fineer, kurk en kunststof. Door te brandmerken geeft u een product een mooie stoere vintage look. Het is niet voor niets dat een stukje leer met een ingebrande merknaam op jeans al jaren standaard is. Brandmerken kan natuurlijk ook op houten wijnkistjes, pallets, kurken onderzetters en zelfs brood vlees.
  • Lakstempel. Wanneer u op zoek bent naar een tekststempel, dan is een lakstempel minder geschikt. Deze stempel wordt meer gebruikt om een logo of een bijzonder (familie)wapen af te drukken op papier. Een lakstempel werd vroeger gebruikt als echtheidskenmerk en als verzegeling van briefpapier. Tegenwoordig is de lakstempel weer in opmars, al wordt de zegelstempel nu meer gebruikt om een brief meer aanzien te geven.
  • Slagstempel. Een slagstempel bestaat uit gehard staal. Hiermee slaat u met de hand tekst of een logo in vrijwel alle materialen die zachter zijn dan de stempel. Het product krijgt op die manier een industriële, stoere uitstraling. Iedere letter of afbeelding slaat u met de slagtempel stukje voor stukje in het materiaal. De slagstempel is meer geschikt voor bijzondere gelegenheden of om bijvoorbeeld een kunstwerk te signeren. Stempel tekst bijvoorbeeld in leren labels voor een leuk effect.
  • Preegstempel. Met de preegstempel creëert u een driedimensionale uitstraling op het papier. De preegtang drukt het papier aan beide zijden in, waardoor uw documenten een zeer luxe uiterlijk krijgen. Voor deze tekst stempel kunt u zelf een ontwerp maken met het online ontwerpprogramma. Een tip: gebruik niet al te kleine afbeeldingen of letters, omdat deze niet te zien zijn op het papier.
  • Swing stempel. Wilt u extra grote afdrukken kunnen maken op bijvoorbeeld tassen of dozen? Kijk dan eens bij de swingstempels. U kunt een tekst stempel met wel 22 regels maken. Deze metalen tekst stempels zijn met hun gebogen vormgeving vooral geschikt voor grote oppervlakten.

Stempels met tekst voor een eigen en unieke uitstraling

In ons digitale tijdperk gebeurt er veel online, maar als ondernemer zult u waarschijnlijk veel zaken nog op papier afhandelen. Zakelijke correspondentie, officiële documenten en begeleidende brieven bij relatiegeschenken: bij deze en nog veel meer administratieve werkzaamheden geeft een gepersonaliseerde stempel met tekst net dat beetje extra aandacht naar klanten en uw zakelijk netwerk toe. Tekst stempels zorgen voor een eigen en unieke uitstraling van uw bedrijf. Uw correspondentie ziet er met tekststempels meer verzorgd en stijlvol uit. Stempel tekst op uw documenten om het signaal te geven naar uw klanten dat u aandacht heeft voor details. 

 

Ontwerp online een unieke gepersonaliseerde stempel

Wanneer u een bedrijfslogo, bedrijfsnaam, slogan of een andere tekst wilt stempelen, dan kunt u gebruik maken van ons gratis online creator. In het ontwerpprogramma kunt u gemakkelijk teksten vergroten of verkleinen, het lettertype veranderen, een afbeelding downloaden en bepalen waar de afbeelding of tekst moet komen te staan op de stempelplaat. Hierna kunt u op de proefdruk zien hoe uw stempel met tekst en/of logo uiteindelijk gemaakt zal worden. Wilt u uw tekst stempels snel kunnen gebruiken? Plaats uw bestelling dan op werkdagen vóór 15.00 uur en wij gaan dezelfde dag nog voor u aan de slag. U kunt dan vaak de volgende dag uw tekst stempels al gebruiken.

Wilt u graag milieuvriendelijke inkopen te doen? Dan kunt u bij ons een stempel met tekst bestellen die duurzaam is. Deze tekststempel bestaat gerecycled materiaal. Maar liefst 65% tot 80% van het stempelmontuur is gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is de tekststempel CO2 neutraal. De CO2 uitstoot die niet te vermijden valt, wordt gecompenseerd door te investeren in klimaatprojecten. De handgrepen van deze stempels met tekst zijn FSC gecertificeerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze tekststempel in de Green Line.