Trodat 1117

Trodat 1117

Trodat 1117 met doordraaibare datum en standaard teksten

Meer informatie
15,97 Excl. btw
19,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat 1117 met doordraaibare datum en standaard teksten

 

De Trodat 1117 staat bekend als een veelzijdige en gebruiksvriendelijke datumstempel die onmisbaar is voor diverse toepassingen. Met zijn handmatig instelbare datumfunctie kunnen gebruikers eenvoudig de gewenste datum selecteren voor stempelafdrukken. De draaibare band van de Trodat 1117 biedt een scala aan twaalf tekstopties, waardoor nauwkeurige documentmarkeringen mogelijk zijn.

 

Belangrijke kenmerken en voordelen van de Trodat 1117 zijn:

  • Veelzijdigheid: Naast het stempelen van datums biedt de Trodat 1117 twaalf verschillende tekstopties, zoals "VERZONDEN", "BEANTWOORD" en "GECONTROLEERD", waardoor gebruikers diverse acties kunnen aanduiden op documenten.
  • Handmatig instelbare datumfunctie: Gebruikers kunnen met gemak de gewenste datum selecteren door eenvoudigweg aan de knop te draaien, wat zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige datumaanduiding op stempelafdrukken.
  • Duidelijke afdrukken: Met een afdrukhoogte van 4 mm produceert de Trodat 1117 heldere en goed leesbare stempelafdrukken, waardoor documenten gemakkelijk te identificeren zijn.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt de Trodat 1117 duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij regelmatig gebruik over een langere periode.
  • Compact en draagbaar: Ondanks zijn robuuste constructie blijft de Trodat 1117 compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte inneemt op het bureau.
  • Brede toepassingsmogelijkheden: De Trodat 1117 past zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan, of het nu gaat om zakelijk gebruik voor administratieve taken of persoonlijk gebruik voor het organiseren van documenten.
  • Efficiënte documentmarkering: Dankzij zijn veelzijdige functies en gebruiksgemak zorgt de Trodat 1117 voor een efficiënte documentmarkering, waardoor gebruikers hun workflow kunnen optimaliseren en tijd kunnen besparen.

 

Het is belangrijk op te merken dat bij de aanschaf van de Trodat 1117 een stempelkussen apart moet worden besteld, aangezien de stempel niet zelf-inktend is.

Al met al is de Trodat 1117 een waardevol instrument voor het markeren van documenten, dankzij zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.