Trodat Printy 4922

Trodat Printy 4922, zelfinktende vierkante stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,95 Excl. btw
28,98 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Printy 4922: Een Stempel van Ongeëvenaarde Kwaliteit

 

Trodat 4922 vierkante stempel bestellen. 

Afdrukformaat 20 x 20 mm (5 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteiten van de Trodat Printy 4922, een stempel die uitmunt in prestaties en duurzaamheid. Of je nu een bedrijfslogo wilt integreren of specifieke informatie wilt vastleggen, de Trodat Printy 4922 garandeert altijd verbluffende resultaten.

 

Trodat Printy 4922 in de Schijnwerpers:

  • Veelzijdig Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 20x20 mm of vijf regels tekst, biedt de Trodat Printy 4922 een breed scala aan mogelijkheden voor al je stempelbehoeften.
  • Inktkleur naar Keuze: Personaliseer je stempel met een keuze uit vier verschillende inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - om perfect aan te sluiten bij jouw voorkeuren.
  • Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, geschikt voor alle soorten papier (behalve glad papier), en voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798.
  • Perfect voor Spaarkaarten: Vaak ingezet als stempel voor spaarkaarten (niet glad papier), biedt de Trodat Printy 4922 een snelle en efficiënte manier om kaarten te markeren.
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Is je informatie niet meer up-to-date? Geen zorgen. Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4922 is eenvoudig te vervangen, waardoor je stempel altijd actueel blijft.

 

Trodat 4922: Robuust Stempelontwerp

Het compacte en stevige ontwerp van de Trodat 4922, vervaardigd uit duurzame materialen, maakt het een betrouwbare keuze. Indicatoren en een transparant frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning. Hoogwaardige componenten staan garant voor consistente, scherpe resultaten.

 

Printy 4922: Snel, Eenvoudig en Milieuvriendelijk

De Printy 4922 biedt niet alleen snelheid bij het afdrukken, maar ook gemak bij het wisselen van het inktkussen. Gebruik de gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om je stempel te personaliseren, bekijk een drukproef en plaats moeiteloos je bestelling. Deze stempel, net als alle Trodat-bestsellers, draagt bij aan een milieubewuste aanpak.

 

Bestel Trodat Printy 4922 voor Voortreffelijke Resultaten

Trodat Printy 4922 staat synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Of het nu gaat om spaarkaarten, zakelijke documenten of een combinatie van tekst en logo, deze stempel biedt hoogwaardige prestaties. Verken vandaag nog de moeiteloze wereld van stempelen met Trodat Printy 4922.

 

Losse stempelplaat Trodat Printy 4922

Reservekussentje E/4922

Kleiner model Trodat Printy 4921

Groter model Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.