Trodat Printy 4941

Trodat Printy 4941, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 41 x 24mm

23,14 Excl. btw
28,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek Uw Efficiënte Partner: Trodat Printy 4941

Maak kennis met de veelzijdige Trodat Printy 4941, uw perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 41x24mm biedt deze stempel ruimte voor zes regels tekst, waardoor het ideaal is voor zowel tekst als logo-afdrukken.

Laat de Printy 4941 uw waardevolle aanwinst zijn in uw kantoor of bedrijf. Het compacte ontwerp en de duurzame materialen zorgen voor een krachtige en langdurige prestatie. De indicatoren en het transparante frame garanderen nauwkeurige afdrukken en een consistente professionele uitstraling.

 

Uw Trodat 4941: Voordelen op een Rij

Maximaal Afdrukformaat: 41x24mm Geniet van de ruime 41x24mm ruimte om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor uw boodschap helder en professioneel overkomt.

Inktkleur naar Uw Voorkeur: Zwart, Blauw, Rood, of Groen Kies uit diverse inktkleuren die perfect passen bij uw voorkeur of huisstijl. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, waardoor u flexibel bent in het gebruik van verschillende documenten.

Inkt op Waterbasis voor Duurzaamheid De stempelinkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798, en is onuitwisbaar en milieuvriendelijk. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid terwijl u geniet van hoogwaardige afdrukken op diverse papiersoorten.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen Wanneer uw boodschap evolueert, vervangt u moeiteloos het tekstplaatje. Houd uw stempel relevant en pas deze aan aan de dynamiek van uw bedrijf.

Handige Opmaak Module voor Eigen Ontwerp Gebruik onze gebruiksvriendelijke opmaakmodule om uw stempel volledig naar uw wensen vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u bestelt en personaliseer uw stempel op een manier die perfect bij uw behoeften past.

 

Extra Informatie en Bestelmogelijkheden voor de Printy 4941

  • Het ingebouwde stempelkussentje van de Trodat Printy 4941 is goed voor duizenden afdrukken, en voor uw gemak is een extra inktkussentje (E/4941) altijd los te bestellen.
  • Kussentjes zijn beschikbaar in meerdere inktkleuren, zodat u de stempel perfect kunt afstemmen op uw specifieke voorkeur.
  • Maak een bewuste keuze voor het milieu, aangezien alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4941, klimaatneutraal zijn.
  •  

De eenvoudige en schone verwisseling van het inktkussen minimaliseert onderhoudstijd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw werk. Kortom, de Trodat Printy 4941 biedt niet alleen hoogwaardige afdrukken en nauwkeurige uitlijning, maar ook flexibiliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van de Trodat Printy 4941 in uw dagelijkse stempelwerkzaamheden. U verdient de efficiëntie en betrouwbaarheid die deze stempel te bieden heeft.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4750 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4941

Zoek u een iets groter formaat: Trodat Printy 4929 (max. afdrukformaat 50x30m)

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer S200

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.