Trodat Professional 5430

Trodat Professional 5430

Trodat Professional 5430 duurzame datumstempel

Meer informatie

Afdrukformaat: 41 x 24mm

54,01 Excl. btw
65,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden

Trodat Professional 5430 duurzame datumstempel

 

Kenmerken van de Trodat Professional 5430

  • Betrouwbare zelfinktende datumstempel
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Max. tekstplaat afmeting van 41x24mm
  • Zelf-inktend mechanisme voor consistente afdrukken
  • Doordraaibare datum voor eenvoudige aanpassingen
  • Keuze uit diverse kleuren inktkussentjes: zwart, blauw, rood, groen of blauw/rood
  • Eenvoudig online ontwerpproces inclusief opties voor tekst, datum en logo
  • Duurzaamheid dankzij ingebouwd inktkussen
  • Duidelijk leesbare stempeltekst, ideaal voor boekhoudkundige toepassingen
  • Snelle levering binnen 1 dag

 

Meer informatie over de Trodat 5430

Ontworpen met een focus op duurzaamheid en functionaliteit, biedt de Trodat Professional 5430 een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. Hieronder vindt u meer informatie over deze handige datumstempel.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid Professional 5430

Met een ingebouwd inktkussen dat goed is voor vele duizenden afdrukken, is de Trodat Professional 5430 een duurzame investering op lange termijn. U kunt erop vertrouwen dat deze stempel consistent hoogwaardige afdrukken produceert, keer op keer.

 

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Dankzij het zelf-inktende mechanisme en de doordraaibare datum is de Trodat Professional 5430 zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u de datum aanpassen en de stempel klaar maken voor gebruik, waardoor uw workflow efficiënter wordt.

 

Aanpasbaarheid aan uw behoeften

Met onze eenvoudige online ontwerptool kunt u de Trodat Professional 5430 aanpassen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het toevoegen van tekst, datum of zelfs een logo, het is allemaal mogelijk en inbegrepen in de prijs. Zo kunt u een stempel creëren die perfect aansluit bij uw bedrijf of persoonlijke voorkeuren.

 

Snelle levering en uitstekende service:

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden we een snelle levering binnen 1 dag, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe Trodat Professional 5430. Bovendien staat ons team altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekende service, zodat uw ervaring met onze producten zo soepel mogelijk verloopt.

 

Kortom, of u nu documenten markeert, administratie bijhoudt of iets anders, de Trodat Professional 5430 is de ideale keuze voor een betrouwbare en duurzame datumstempel die aan al uw behoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.