Trodat Stempelhanger t.b.v. 16 stempels

Houd uw stempels overzichtelijk met deze praktische hanger voor 16 stempels. Het strakke design en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat je uw stempelruimte vandaag nog kunt organiseren. Maak een einde aan de chaos en creëer een gestructureerde omgeving!

Meer informatie
18,50 Excl. btw
22,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Trodat stempelhanger (16 stempels)

Bent u op zoek naar een slimme manier om uw stempels te beheren en tegelijkertijd uw werkruimte op te fleuren? De Trodat Stempelhanger met plaats voor 16 stempels is uw ideale metgezel voor een georganiseerde en stijlvolle inrichting.

Wat maakt de Trodat stempelhanger uniek?

 • Slimme opslagoplossing: Met ruimte voor 16 stempels biedt deze hanger een gestroomlijnde en efficiënte manier om uw stempelcollectie te ordenen.
 • Robuust en elegant ontwerp: Vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en esthetiek, is de Trodat Stempelhanger uitgerust met een sterk frame dat uw stempels beschermt en een vleugje klasse toevoegt aan uw werkruimte.
 • Compact en praktisch: Het compacte ontwerp zorgt voor eenvoudig en optimaliseert uw beschikbare ruimte zonder in te leveren op toegankelijkheid.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Met een eenvoudig bevestigingssysteem zorgt de hanger ervoor dat het toevoegen of verwijderen van stempels een moeiteloze taak is, waardoor u snel kunt vinden wat u nodig heeft.
 • Veelzijdigheid in toepassing: Of u nu stempels gebruikt voor zakelijke documenten, kunstprojecten of creatieve expressie, deze hanger past zich aan aan verschillende behoeften.

Voordelen voor uw werkruimte:

 • Tijdsbesparing: Een georganiseerde stempelcollectie betekent minder tijd besteed aan het zoeken naar de juiste stempel, wat uw productiviteit verhoogt.
 • Professionele presentatie: Geef uw werkruimte een professionele uitstraling en maak een positieve indruk op klanten en collega's.
 • Bescherming van investering: Bescherm uw stempels tegen slijtage en schade, waardoor ze langer meegaan en hun waarde behouden.

Bestel nu en transformeer uw werkplek!

Breng orde en stijl in uw werkruimte met de Trodat Stempelhanger (16 Stempels). Bestel vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning voor een georganiseerde stempelopslag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.