Trodat Vintage, Fait maison

Trodat Vintage, Fait maison

De Trodat Vintage, Fait maison biedt met zijn 6 verschillende ontwerpen een verscheidenheid aan mogelijkheden voor diverse momenten.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Wil je wat extra's toevoegen aan je geschenk kaart of gechenk? Dan is de Trodat Vintage, Fait maison iets voor jou. De stempel geeft je de keuze uit 6 verschillende boodschappen:

  • Fait main
  • Pour toui
  • Santé
  • Tout juste sorti du four
  • De mon jardin
  • Fait avec amour

Bovendien bevat de Trodat Vintage, Fait maison een stempelkussen, die 3 verschillende kleuren bevat: rood, groen en grijs. Met de bijgeleverde etiketten zijn de mogelijkheden grenzeloos, deze zijn namelijk zelfklevend en waterbestendig. De stempel heeft een afdrukformaat van 45x15mm.

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.