Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood

Het Trodat Vintage stempelkussen is ontworpen voor speciale gelegenheden en levert keer op keer hoogwaardige resultaten.

Meer informatie
5,00 Excl. btw
6,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Breng uw creatieve ideeën tot leven met het Trodat Vintage stempelkussen. Dit accessoire is hét product voor de liefhebber van gepersonaliseerde producten. Met een combinatie van klassieke kleuren geeft dit stempelkussen de mogelijkheid om een mooie afdruk te creëren. Van uitnodigingen tot geschenken, de mogelijkheden zijn eindeloos met het Trodat Vintage stempelkussen, zwart-blauw-rood.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.