Verdunningsmiddel Coloris 405

Verdunningsmiddel Coloris 405

Oplosmiddel om de inkt van de Coloris R9 inkt te verdunnen

Meer informatie
8,85 Excl. btw
10,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Gebruik dit oplosmiddel als de Coloris R9 of STK inkt R9 is uitgedroogd op uw stempelkussen. Hiermee kunt u het bijna uitgedroogde stempelkussen weer iets opfrissen. Laat een paar druppels van dit verdunningsmiddel stempelkussen vallen en hij is als nieuw. Alleen geschikt voor rubberen of metalen stempels. Polymeerstempels kunnen beschadigen. Bij ons koopt u alleen de rubberen of metalen stempels.
Gebruik niet teveel! Teveel aan het stempelkussen toevoegen kan leiden tot verlies van de specifieke eigenschappen van de R9 inkt, zoals hechting, dekkracht en kleurkracht. Gebruik de verdunner ook altijd in goed geventileerde ruimten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.