Verfsjablonen

Onze verfsjablonen zijn geschil voor pallet, houten kisten, de vloer, stoep, straat, muren en nog veel meer.

Wij maken de verfsjablonen van Mylar. Dit is een kunststof, dus en flexibel. Het Mylar verfsjabloon kunt u keer op keer schoonmaken en hergebruiken.

☑️ Kies het juiste formaat sjabloon uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

verfsjablonen

Uw eigen verfsjabloon maken voor een persoonlijke touch

Een verfsjabloon maken en hiermee uw eigen stempel drukken op een kamer is altijd heel prettig. De boodschap die u brengt met een eigen sjabloon tekst zegt meer dan bijvoorbeeld een poster of een standaard spreuk. U kiest een mooie kleur waarin u het schilders sjabloon maakt. Ga voor mooie contrasten of werk bijvoorbeeld ‘ton-sur-ton’. Met sjablonen brengt u echte eyecatchers in uw woning of kantoorgebouw. Bij Kantoorstempels zijn wij gespecialiseerd in het maken van een sjabloon met tekst. En bij ons kun u ook gewoon uw eigen verf sjabloon maken. Een schilders sjabloon maken is bij ons heel eenvoudig, iedereen kan het. Gaat u voor een tekst sjabloon, een sjabloon met een tekening of wilt u een combinatie van tekening, lijnen, tekst...? Het kan allemaal bij ons! U laat uw creativiteit de vrije loop, wij zorgen dat u het verfsjabloon krijgt dat u voor ogen heeft.

 

Uw persoonlijke verfsjabloon laten maken doet u bij kantoorstempels

U vindt in onze webshop heel wat standaard sjablonen. U gebruikt bijvoorbeeld letters, cijfers, symbolen en teksten waarmee u een eigen verfsjabloon kunt maken. Maar als u toch nog iets anders wilt en een volledig gepersonaliseerd tekst sjabloon op maat wenst, dan stuurt u ons gewoon uw eigen ontwerp door. Wij zullen uw tekst verfsjabloon maken precies zoals u dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie sjabloon tekst voor de muur van uw woonkamer: een slogan of de namen van uw gezinsleden bijvoorbeeld. Of u kunt een eigen verfsjabloon laten maken met het logo van uw onderneming. U brengt deze dan aan waar u ook maar wilt. Het is een stuk extra reclame dat u maakt. Voor de kamer van uw kleintje kunt u een schilders sjabloon laten maken met zijn of haar favoriete stripfiguur met daarbij een grappige tekst. U kunt samen met uw vrienden een verfsjabloon maken en hiermee uw mancave een eigen touch geven. Dat kan ook met een vloer sjabloon of een naamsjabloon. Zo zijn er nog heel wat voorbeelden waarbij een mooi eigen gemaakt sjabloon uw omgeving kunnen opfleuren. Schilderen met sjablonen is gewoon heel erg leuk

 

Kies uw eigen tekst sjabloon

Op onze website vindt u een handige tool waarmee u uw sjabloon gaat maken. Kies de grootte van de letters voor uw tekst sjabloon, eventueel voegt u in het tekst sjabloon lijnen of figuren toe en u creëert een volledig persoonlijk sjabloon met tekst. U kunt bijvoorbeeld ook nog een figuur uploaden in een formaat .jpg of .pdf of andere. 

Wij kunnen bijvoorbeeld uw sjabloon maken in plastic zodat het heel lang meegaat. Een schilders sjabloon maken is creatief omgaan met uw omgeving. Een verfsjabloon laten maken is gewoon een uiting van uw persoonlijkheid. Maak er iets pittigs, ernstig of grappigs van!

 

Uw sjabloon maken en gebruiken is heel gemakkelijk

Een eigen tekst sjabloon laten maken duurt niet lang Gebruik uw inspiratie om uw tekst sjabloon te maken. U doet uw bestelling online en u krijgt het snel thuis gestuurd. U kunt dan meteen aan de slag om uw muur te decoreren. Ga ook eens kijken bij onze benodigdheden en kies ook uw inkt, krijtspray en rollers via onze website. Een eigen verfsjabloon laten maken wil waarschijnlijk zeggen dat u het meerdere keren wilt gebruiken. Als wij een schilders sjabloon maken van plastic, dan zorgen wij er inderdaad ook voor dat uw tekst sjabloon veelvuldig te gebruiken is. Heeft u twijfels hoe u uw sjablonen moet gebruiken? Vraag ons gerust raad. Onze experten leggen het u uit. Maar eigenlijk is het niet moeilijk. Ook kinderen kunnen het en zij kunnen bijvoorbeeld een namiddagje met vriendjes doorbrengen om hun slaapkamer te sjabloneren. Wedden dat de vriendjes dit ook in hun eigen kamer willen?

 

Schilders sjabloon laten maken bij Kantoorstempels

Bij Kantoorstempels gaan wij voor kwaliteit en service. Een verfsjabloon laten maken doet u overdacht. Wij besteden er dan ook alle aandacht aan en daarom gaan wij voor de beste kwaliteit. Wilt u bijvoorbeeld dat wij een sjabloon maken in plastic? Wij doen dit voor u. Wilt u een sjabloon maken maar weet u niet goed of de grootte van de letters lukt, of de stijl past bij uw project en of uw ontwerp wel geschikt is om een tekst sjabloon te maken? Geen nood, bij helpen u graag verder met een eigen verfsjabloon te laten maken. Neem contact met ons op. Samen met u zoeken wij naar de meest geschikte oplossing.