Vervangend verwarmingselement HLP

HLP brandstempel verwarmingselement.

Meer informatie
94,45 Excl. btw
114,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ben je aan het overwegen om het verwarmingselement van je brandstempel van de HLP-serie te vervangen? Als je merkt dat je brandstempel niet meer de gewenste hitte produceert, kan een versleten verwarmingselement de boosdoener zijn. Maar maak je geen zorgen, we hebben de oplossing voor je. Koop vandaag nog en bevestig het nieuwe verwarmingselement voor je HLP-brandstempel. Speciaal ontworpen voor modellen zoals de HLP 108, HLP 118, HLP 128 en HLP 138, herstelt dit element de optimale werking van je brandstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.