Wax stempel

Wax stempel bestellen bij Kantoorstempels.be

Bij Kantoorstempels.be koopt u allerlei maten wax stempels, ook wel lakstempels genoemd. Met deze authentieke stempel maakt u uw documenten extra chique. Bij ons kunt u uw wax stempel helemaal zelf naar wens ontwerpen. Wij maken de gravures op maat waardoor u een eigen wax stempel heeft met eigen ontwerp én van top kwaliteit! 

Op zoek naar stempel wax of een losse gravure? Deze vindt u ook op Kantoorstempels.be. Nergens anders is een wax stempel kopen en een wax stempel laten maken zo eenvoudig.
 

☑️ Kies het juiste type wax stempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw wax stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw wax stempel dezelfde dag.

 

Bekijk al onze wax stempels

Wax stempel

Gepersonaliseerde waxstempel 

Bij Kantoorstempels heeft u de mogelijkheid om een stempel volledig naar eigen wens te personaliseren. Wij maken de tekstplaatjes en de stempels zelf en kunnen ze voorzien van datum, een cijferband of een logo. U kunt bij talloze stempels ook uw eigen ontwerp uploaden om zo echt een persoonlijke stempel te laten maken.

Stempels maken gebeurt overigens voor het grootste gedeelte nog met de hand. De mensen die er werken mag u dan ook nog echte vakmensen noemen. En toch kunt ook u met behulp van de duidelijke instructies op de website ook prima zelf een stempel ontwerpen.

 

Wax stempel zelf ontwerpen

Een wax stempel maken of ontwerpen doet u gewoon zelf bij Kantoorstempels.be. Nooit eerder was het zo eenvoudig om een gepersonaliseerde wax stempel in uw bezit te krijgen en nergens anders is een wax stempel ontwerpen zo gemakkelijk. Daardoor komt een wax stempel met logo binnen handbereik. 

Uw wax stempel online ontwerpen gaat heel gemakkelijk met behulp van het online ontwerpprogramma van Kantoorstempels. 

  • Als u voor uw gepersonaliseerde wax stempels bestanden wilt uploaden, zorg er dan wel voor dat het te uploaden bestand een BMP, TIF(F), PDF of AI/EPS is.
  • Zorg er eveneens voor dat er sprake is van een resolutie van tenminste 600 dpi.

 

Wax stempel maken

De wax stempel wordt gemaakt met de geavanceerde CNC machine. Dit samen met ons vakmanschap garandeert een uitstekende kwaliteit. En behalve een gepersonaliseerde wax zegelstempel leveren wij ook de enige echte Gutenberg lakstaven!
 

Koud bewaren

Bewaar de wax seal stempel in de koelkast. Waarom vraagt u? Als u de wax seal stempel in de hete wax drukt, is het beter dat deze koud is zodat de wax sneller gaat stollen. Hierdoor krijgt u dan een mooiere afdruk in de wax. 
 

Wax stempel set: gravure en handvat

Een wax stempelset met logo, het hoort er gewoon bij als u een eigen bedrijf hebt. Een wax stempelset laten maken bij Kantoorstempels is behalve gemakkelijk ook een zeer vriendelijk proces dat als vanzelf gaat. 

  • Een complete wax stempelset bestaat bij ons uit een messing gravure en een houten montuur.

En mocht u er online nou niet uitkomen, dan kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice van de stempelmaker uit Eindhoven. Bij het gehele proces kunt u tevens een eigen account aanmaken, iets dat handig is als u later nog eens een wax stempelset gaat bestellen. 

 

Wax stempel kopen

Wij leveren alleen kwaliteit en een Nederlands product. Echt vakmanschap! Een wax stempel wordt onder andere vaak gebruik voor oorkondes, diploma’s, op een enveloppe of een wenskaart. Koop daarbij altijd kwaliteitslak. Wilt u een mooie lakzegel maken koop dan de enige echte Gutenberg lakstaven stempel wax. Dat is kwaliteit! Deze lak is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vergeet niet dat een mooie wax stempel in combinatie met lakstaven ook een heel mooi en origineel cadeau is.
 

Snelle levertijd bij Kantoorstempels.be

Bovendien kunt u niet alleen snel een wax stempel zelf ontwerpen, maar wij kunnen deze ook snel leveren. Want als u vandaag uw wax stempel bestelt, dan heeft u deze met een beetje geluk binnen enkele dagen al in huis. Sterker nog; als u uw wax stempel of de stempel wax nog eerder wilt, dan is het zelfs mogelijk uw stempels af te halen bij Kantoorstempels.be in Eindhoven.