Wax stempel

Wax stempel bestellen bij Kantoorstempels.be

Bij Kantoorstempels.be koopt u allerlei maten wax stempels, ook wel lakstempels genoemd. Met deze authentieke stempel maakt u uw documenten extra chique. Bij ons kunt u uw wax stempel helemaal zelf naar wens ontwerpen. Wij maken de gravures op maat, waardoor u een gepersonaliseerde stempel heeft met eigen ontwerp en van top kwaliteit! 

Op zoek naar stempel wax of een losse gravure? Deze vindt u ook op Kantoorstempels.be. Nergens anders is een wax stempel kopen en een laten maken zo eenvoudig.
 

☑️ Kies de juiste maat stempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” uploadt u uw eigen ontwerp.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ De levertijd is 1-3 werkdagen.
 

Bekijk al onze wax stempels
 

Wax stempel

Gepersonaliseerde wax stempel laten maken 

Wax stempel gepersonaliseerd naar wens

Bij ons kunt u uw eigen wax stempel maken.
Bij Kantoorstempels.be heeft u de mogelijkheid om een waxstempel volledig naar eigen wens te personaliseren. Wij maken de lakstempels gravures zelf en kunnen ze voorzien van een afbeelding, logo of tekst. Upload uw eigen ontwerp en wij maken er een persoonlijke waxstempel van!

 

Wax stempel initialen / wax stempel eigen ontwerp

Een wax zegel kan in verschillende situaties worden gebruikt. Ze kunnen op verschillende papieroppervlakken worden geplaatst. Bovendien zien ze er altijd erg elegant en hoogwaardig uit. Denk aan uitnodigingen, diploma's, certificaten of enveloppen. 

Met een wax stempel initialen zetten kan, maar een wax stempel logo ziet er ook heel mooi uit.
In principe kunt u de wax stamp gebruiken op alle oppervlakken die een hechtende werking hebben. Probeer het uit! U kunt bijvoorbeeld een wax stempel laten maken om uw zegel op flessendoppen te plaatsen. Een zegelafdruk ziet er ook prachtig uit op cadeautjes of pakketten.

 

Koud bewaren

Bewaar de wax seal stempel in de koelkast. Waarom vraagt u? Als u de wax seal stempel in de hete wax drukt, is het beter dat deze koud is. Kou heeft een gunstig effect op de details van uw afdruk. De stempel wax stolt sneller en behoudt scherpere lijnen, waardoor uw zegel een onderscheidende en professionele uitstraling krijgt. Zo wordt uw wax zegel perfect!

 

Wax stempel zelf ontwerpen

Een wax stempel maken of ontwerpen doet u gewoon zelf bij Kantoorstempels.be. Nooit eerder was het zo eenvoudig om een gepersonaliseerde wax stempel in uw bezit te krijgen, en nergens anders is een wax stempel ontwerpen zo gemakkelijk. Het online ontwerpen gaat heel gemakkelijk met behulp van onze handige creator.

  • Als u voor uw gepersonaliseerde wax stempels bestanden wilt uploaden, zorg er dan wel voor dat het te uploaden bestand een BMP, TIF(F), PDF of AI/EPS is.
  • Zorg er eveneens voor dat er sprake is van een resolutie van tenminste 600 dpi.
     

Hoe maken wij een waxstempel?

De wax stempel wordt gemaakt met de geavanceerde CNC machine. Dit samen met ons vakmanschap garandeert een uitstekende kwaliteit. De gravure van een gepersonaliseerde wax zegelstempel is gemaakt van een messing-koperlegering.

Wax stempel set: gravure en handvat

Een wax stempelset met logo, het hoort er gewoon bij als u een eigen bedrijf hebt. Een wax stempelset laten maken bij Kantoorstempels.be is behalve gemakkelijk ook een zeer vriendelijk proces dat als vanzelf gaat. 

  • Een complete wax stempelset bestaat bij ons uit een gravure en een houten montuur.

Wax stempel goud
Onze messing-koperlegering heeft een prachtige gouden kleur. Hierdoor ziet uw lakstempel er nog eleganter uit.

En mocht u er online nou niet uitkomen, dan kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice van de stempelmaker uit Roeselare. Bij het gehele proces kunt u tevens een eigen account aanmaken, iets dat handig is als u later nog eens een wax stempelset gaat bestellen. 

► Maak uw wax stempel set compleet met de hoogwaardige Gutenberg lakstaven! Ook deze vindt u natuurlijk in ons uitgebreide assortiment, in vele aantrekkelijke kleuren.

 

Wax stempel bruiloft / wax stempel envelop

Uw bruiloft is een prachtige gelegenheid die de aandacht mag krijgen die het verdient. Zet uw unieke wax seal stempel op de uitnodigingskaarten. Dit maakt indruk vanaf het eerste moment dat de gasten over de gebeurtenis worden geïnformeerd. Hier kunt u gemakkelijk uw wax zegel set bestellen.

 

Wax stempel kopen

Wij leveren alleen kwaliteit en een Nederlands product. Echt vakmanschap! Een wax stempel wordt onder andere vaak gebruik voor oorkondes, diploma’s, op een enveloppe of een wenskaart. Koop daarbij altijd kwaliteitslak. Wilt u een mooie lakzegel maken, koop dan de lakstaven van het topmerk Gutenberg. Dat is kwaliteit! 

TIP: Een mooie wax stempel set (met lakstaven) is ook een prachtig en origineel cadeau!
 

Snelle levertijd bij Kantoorstempels.be

Wax stempel bestellen
Bovendien kunt u niet alleen snel een wax stempel zelf ontwerpen, maar wij kunnen deze ook snel leveren. Als u vandaag uw stempel bestelt, dan heeft u deze met een beetje geluk binnen enkele dagen al in huis. Sterker nog; als u uw waxstempel nog eerder wilt, dan is het zelfs mogelijk uw stempels af te halen bij Kantoorstempels.be in Roeselare.

 

U wilt uw eigen wax stempel maken? Dan bent u hier aan het juiste adres.