Brandstempel kopen in Antwerpen

Snelle levering brandstempels voor Rotterdamse bedrijven.

Wilt u uw logo of naam inbranden op hout, leer of kunststof? Schaf dan bij ons een brandstempel aan. Wij maken deze voor u compleet op maat en naar wens. U kunt vanuit Antwerpen online bestellen of stuur ons een e-mail met uw bestelling. Uiteraard kunt ons voor een antwoord op uw vragen ook mailen, bellen of chatten. Online krijgen wij een hoge waardering van onze klanten.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Voor brandstempels hebben wij een levertijd van ca. 5 werkdagen

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Brandstempels Antwerpen

Levering van uw brandstempel in Antwerpen.

Kantoorstempels.be is DE specialist in Antwerpen voor het maken van al uw bedrijfsstempels, zoals o.a. de brandstempel. Wij leveren veel brandstempels in Antwerpen en en heel België. Onze levertijden zijn snel. U kunt uw brandstempel bij ons laten maken in ieder gewenst formaat en wattage. Hoe groter de stempel hoe hoger de wattage. 

Ook leveren wij in Antwerpen een speciale netspanningsregelaar voor uw brandstempel. Deze zijn noodzakelijk voor als u in zacht hout wilt branden of andere materialen als gewoon hout. U kunt dan de warmte zelf regelen voor het materiaal waarin u wilt branden. Enkele van de vele toepassingen voor een brandstempel zijn: hout, b.v. pallets, meubels, broodplanken e.d.. Leer, leren riemen, tassen, labels of kleding uw eigen brandafdruk meegeven.