Brandstempel laten maken

Brandmerk stempel laten maken en bestellen

Brandstempel laten maken? Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit brandstempels. Een brandstempel is een unieke stempel om uw producten te brandmerken en deze een professionele uitstraling te geven. Een brandstempel bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk en snel. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor het brandmerken van hout of een ander materiaal, wij maken het allemaal! Met onze elektrische brandmerkstempels gaat het brandmerken van hout, leer of kunststof eenvoudig en kunt u het mooiste brandmerk van uw logo met of zonder extra tekst maken. Hieronder ontdekt u meer over dit handige hulpmiddel! 

☑️ Kies het juiste type brandstempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw brandstempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Levertijd brandstempels enkele dagen.
 

Brandstempel laten maken
 

brandstempel

Brandstempel laten maken

Wilt u brandstempels laten maken, dan is het belangrijk dat u let op de kwaliteit van het ontwerp dat u uploadt. U wilt namelijk dat het brandmerken in hout of een ander materiaal vlekkeloos verloopt. Wanneer u op zoek bent naar de beste brandmerk stempel voor een logo brandmerk, kunt u het best voor een betrouwbaar merk gaan. U hoeft zich daar bij ons gelukkig geen zorgen over te maken, want de brandmerk stempels van Kantoorstempels.be zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en handzaamheid. 

Welke stempel u ook kiest, u zult dus altijd kunnen brandmerken zonder zorgen!
 

Ontwerp uw eigen brandplaat

Onze graveurs zijn echte vakmannen en hebben veel ervaring in het maken van een mooie scherpe afdruk, die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing en materiaal. Onze brandplaten met een brons-legering zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, zoals rechthoekig, vierkant en rond. 

Onze brandplaten hebben een uitstekende geleiding van de warmte. De brandplaten voor de ALK brandtangen zijn verwisselbaar, mits u let op het type dat bij het formaat hoort. 

Brandstempel zelf ontwerpen of eigen logo

U kunt eenvoudig uw eigen logo branden met een gepersonaliseerde brandmerk stempel. Upload uw logo online en onze vakmensen zullen uw brandstempel maken, precies zoals u dat wenst. Om de beste resultaten te behalen, is het van essentieel belang dat u een zwart-wit ontwerp met hoge resolutie en het juiste formaat aanlevert. Eenvoudige ontwerpen met goed leesbare letters en gematigde details resulteren in scherpere brandmerken in vergelijking met complexe ontwerpen.

 

Brandmerken met brandstempels: belangrijke factoren

Bij het hoogwaardig brandmerken met een brandstempel of brandtang, inclusief een gepersonaliseerde brandplaat, zijn verschillende factoren van groot belang:
 

1. Temperatuur van de brandplaat

De juiste temperatuur is cruciaal voor een perfecte afdruk. Het hangt af van het te markeren materiaal. 

  • Voor kunststoffen, rubber en leer is een temperatuur van 162 tot 204 graden Celsius meestal succesvol.
  • Zachthout vereist een temperatuur van 343 tot 400 graden Celsius
  • Hardhout en bepaalde harde kunststoffen brandmerken doorgaans bij 343 tot 454 graden Celsius.

Het is altijd raadzaam om eerst een test uit te voeren. Een netspanningsregelaar is nodig om de temperatuur te beheersen, wat tevens de levensduur van de brandtang verlengt. Dit is niet nodig bij brandmerken op hout.
 

2. Wattage van de brandstempel

Het wattage beïnvloedt de hitte en efficiëntie van de stempel. Moet u achter elkaar branden en heeft u dus een hoge productie capaciteit nodig? Schaf dan een brandtang aan met een iets hoger vermogen.
 

3. Druk op de te branden ondergrond

Een gelijkmatige druk over de gehele brandplaat is essentieel voor een mooi brandmerk. Ook mogen de lijnen op de afbeelding niet te dicht tegen elkaar aan staan omdat zij anders bij een te lange druk elkaar kunnen raken op het brandmerk.
 

4. Tijd van contact

De brandtijd varieert afhankelijk van het formaat, het ontwerp, de temperatuur en de ondergrond. Test dit altijd eerst op een proefstuk voordat u op het daadwerkelijke materiaal begint. Bij hardhout kan de brandtijd soms meer dan 10 seconden bedragen, terwijl zacht hout of zacht kunststof kortere brandtijden vereist.
 

Tip: Druk uitoefenen tijdens het branden

Een langere druktijd en meer druk resulteren in een dieper brandmerk, wat gunstig kan zijn bij grotere ontwerpen zonder veel details. Het verlengen van de brandtijd kan echter ten koste gaan van de temperatuur. In dat geval kunt u overwegen de temperatuur iets hoger in te stellen. Een diep brandmerk in hout gaat vaak gepaard met een bruine halo rond elk karakter. Als u kleine tekens gebruikt of een gedetailleerd ontwerp wenst, is het verlagen van de druk en temperatuur noodzakelijk om het halo-effect te voorkomen.

Brandstempel laten maken voor hout

Het brandmerken van uw logo in hout is een uitstekende keuze om uw producten een authentieke en professionele uitstraling te geven. Dit draagt bij aan een verbeterde verkoop, aangezien houten brandmerken al geruime tijd worden toegepast om producten karakter te geven. Wilt u ook uw producten aantrekkelijker maken en de verkoopcijfers verbeteren? Bestel dan uw brandmerk stempel voor hout met uw eigen logo en brand uw producten eenvoudig met stijl!

 

Brandstempel voor kunststof

Als u uw logo wilt branden in kunststof, bieden wij ook brandstempels voor deze toepassing. Wellicht bestaan uw producten voornamelijk uit kunststof en wilt u een brandmerk dat er hoogwaardig en aantrekkelijk uitziet. In dat geval is het een verstandige keuze om een gepersonaliseerde brandstempel door ons te laten maken. 

U heeft de keuze uit diverse merken en afmetingen voor brandstempels, waardoor u zonder zorgen uw merk kunt aanbrengen. Als u twijfelt, staan onze deskundige medewerkers klaar om u vrijblijvend advies te geven

 

Brandmerk stempel voor leer

Geef uw lederen producten een mooi brandmerk met onze hoogwaardige brandmerk stempels! Net als bij hout brandmerken, kunt u met onze stempels leer zonder problemen brandmerken. Onze vakmensen kunnen een perfecte brandstempel voor u maken. Kies het juiste model, bepaal welke tekst of welk logo u op uw producten wilt zien en deel deze informatie met ons. Wij gaan direct aan de slag om uw brandmerkstempel te vervaardigen, zodat u uw producten snel en moeiteloos kunt brandmerken voor een ambachtelijke uitstraling.

 

Voordelig een brandmerk stempel kopen bij Kantoorstempels.be

Bij Kantoorstempels.be kunt u een brandstempel laten maken voor een scherpe prijs. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een brandmerk stempel voor hout of een ander materiaal, u vindt bij ons altijd wat u zoekt, zonder veel geld kwijt te zijn. Zorg er gewoon voor dat u het juiste formaat brandstempel kiest, zodat het brandproces probleemloos verloopt.

Bovendien zorgen wij voor een snelle levering. Hierdoor kunt u vrijwel meteen het mooiste brandmerk maken op uw producten! Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Aarzel niet om ons om advies te vragen over welke brandstempel het meest geschikt is voor uw producten.