Brandstempel bestellen

Brandstempel bestellen

Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit brandstempels. Zowel het montuur als de gravure zijn van de beste materialen en door vakmensen gemaakt. Een goede brandstempel is uniek om uw producten te brandmerken en deze een professionele uitstraling te geven. Een brandstempel bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk en snel. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor het brandmerken van hout of een ander materiaal, wij maken het allemaal. Met onze elektrische brandmerkstempels gaat het brandmerken van hout, leer of kunststof eenvoudig en kunt u het mooiste brandmerk van uw logo met of zonder extra tekst maken. Hieronder ontdekt u meer over dit handige hulpmiddel! 

☑️ Kies het juiste type brandstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw brandstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Levertijd brandstempels enkele dagen

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

brandstempel

 

Kies voor kwalitatieve brandstempels om uw logo te branden

Wilt u brandstempels bestellen, dan is het belangrijk dat u let op de kwaliteit van het ontwerp dat u upload. U wilt namelijk dat het brandmerken in hout of een ander materiaal vlekkeloos verloopt. Wanneer u op zoek bent naar de beste brandmerkstempel voor een logo brandmerk, kunt u het best voor een betrouwbaar merk gaan. U hoeft zich daar bij ons gelukkig geen zorgen over te maken, want de brandmerkstempels in onze webshop zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en handzaamheid. Welke stempel u ook kiest, u zult dus altijd kunnen brandmerken zonder zorgen!

 

Factoren brandstempel

Belangrijke factoren bij het kwalitatief brandmerken met een brandstempel/brandtang inclusief een gepersonaliseerde brandplaat:

  • Temperatuur van de brandplaat.
  • Het wattage van de brandstempel.
  • De druk die uitgeoefend wordt met de stempel op de te branden ondergrond.
  • De tijd die gebruikt wordt om de brandtang op de te branden ondergrond te drukken.

 

Ontwerp brandplaat

Onze graveurs zijn echte vakmannen en hebben veel ervaring in het maken van een mooie scherpe afdruk geschikt voor de toepassing en het materiaal waarop u wilt gaan brandmerken. Onze brandplaten met een bronze legering zijn in verschillende formaten te verkrijgen in de vormen rechthoekig, vierkant en rond. Onze brandplaten hebben een uitstekende geleiding van de warmte. De brandplaten voor de ALK brandtangen zijn verwisselbaar mits u let op het type dat bij het formaat hoort. Onze graveurs kunnen de beste kwaliteit behalen mits u het ontwerp/logo in een zwart/wit bestand met een hoge resolutie aanlevert. Bij voorkeur op het juiste formaat. Eenvoudige ontwerpen met zeker niet te kleine letters of kleine details geven een betere brand afdruk dan “volle” brandstempels. Vermijd ook grote lijnen of vaste plekken naast fijn detail.


Brand temperatuur

De juiste temperatuur van de brandtang varieert afhankelijk van het te merken materiaal. Veel kunststoffen, rubber en leer worden vaak succesvol gebrandmerkt op 162 tot 204 graden Celsius. Zacht hout op 343 tot 400 graden Celsius, maar hardhout en sommige harde kunststoffen brandmerken normaal gesproken op 343 tot 454 graden Celsius. Maak altijd eerst een test! De juiste temperatuur is ook enigszins afhankelijk van de druk die uitgeoefend wordt tijdens het branden en de tijd die daarvoor genomen wordt. Om de temperatuur te kunnen regelen heeft u een netspanningsregelaar nodig. Dit verlengt tevens de levensduur van de brandtang omdat hij dan niet onnodig teveel of te lang in werking hoeft te zijn.

Het vermogen van een brandstempel
Moet u achter elkaar branden en heeft u dus een hoge productie capaciteit nodig? Schaf dan een brandtang aan met een iets hogere capaciteit.

Druk
Een gelijke druk over de gehele brandplaat uitoefenen is belangrijk voor een mooi brandmerk. Ook mogen de lijnen op de afbeelding niet te dicht tegen elkaar aan staan omdat zij anders bij een te lange druk elkaar kunnen raken op het brandmerk.

Brandtijd op diverse ondergronden
De brandtijd is afhankelijk van het formaat, het ontwerp, de temperatuur en de ondergrond. Test dit altijd eerst voordat u gaat branden op uw werkelijke ondergrond. Hard hout kan in sommige gevallen 10 seconden of langer. Terwijl zacht hout of zacht kunststof juist veel korter moet.

Druk uitoefenen tijdens het branden
Langere druk tijdens het branden en meer druk creëren een dieper brandmerk, dat wenselijk kan zijn als het ontwerp groot is zonder details. Langer inbranden gaat ten koste van de temperatuur en in dat geval zou u de temperatuur iets hoger kunnen zetten. Een diep merk in hout gaat meestal gepaard met een bruine halo rond elk karakter. Wanneer kleine tekens worden gebruikt of maximum detail is gewenst, dan moet de druk verminderen en zo ook de temperatuur om het halo-effect te vermijden.

Brandmerkstempel voor hout

Uw logo brandmerken in hout is een goede keuze, want het geeft al uw producten een authentieke en professionele uitstraling. Het is de ideale manier om uw producten er nog aantrekkelijker uit te laten zien en dat heeft grote voordelen voor de verkoop! Een brandmerk stempel voor hout is namelijk niet voor niets erg populair. Hout brandmerken wordt al een lange tijd gedaan om producten meer karakter te geven. Wilt u uw producten ook meer uitstraling geven en zorgen voor betere verkoopcijfers? Bestel dan uw brandmerk stempel voor hout met eigen logo en u kunt zelf eenvoudig hout brandmerken!

 

Brandstempel voor kunststof

Wilt u een logo brandmerken in kunststof? Ook dan kunt u bij ons een brandstempel bestellen. Misschien zijn uw producten veelal vervaardigd uit kunststof en wilt u een brandmerk maken dat er mooi en kwalitatief uitziet. In dat geval is het een goed idee om door ons een gepersonaliseerde brandmerkstempel te laten maken. Op die manier kunt u uw producten zelf eenvoudig brandmerken. Er zijn verschillende brandstempels om uit te kiezen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende merken en afmetingen. Kies het juiste model uit en uw brandmerk maken verloopt zonder zorgen! Als u niet goed weet wat u moet kiezen, kunt u vrijblijvend raad vragen aan onze professionals.

 

Brandmerkstempel voor leer

Voorzie uw lederen producten van een mooi brandmerk dankzij onze kwalitatieve brandmerkstempels! Net zoals hout brandmerken, kunt u met onze stempels leer brandmerken zonder veel moeite. Wij kunnen voor u de ideale brandmerk stempel maken. Kies het juiste model, bedenk welke tekst of welk logo u het liefst op uw producten wilt zien staan en stuur ons de informatie door. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw brandmerkstempel te maken, zodat u snel uw producten kan brandmerken voor een ambachtelijke uitstraling!

 

Uw eigen logo brandmerk

Uw logo brandmerken kunt u eenvoudig met een gepersonaliseerde brandstempel. U kunt deze brandstempel bestellen door ons uw logo online te uploaden. Onze vakmensen zullen uw brandstempel maken, precies zoals u dat wenst. Vervolgens sturen we uw order zo snel mogelijk uw richting uit en kunt u uw eigen logo branden in een mum van tijd. Zorg er wel voor dat u het juist formaat brandstempel uitkiest, zodat het brandmerken zonder probleem kan verlopen. Heeft u vragen? Dan helpen onze vriendelijke medewerkers u graag! Vraag gerust onze raad en wij vertellen u met welke brandstempel u het best een brandmerk kan maken op uw producten. Uiteraard helpen wij u ook graag verder met andere vragen!

 

Voordelige brandmerkstempels kopen bij Kantoorstempels.nl

Bij Kantoorstempels.nl laat u een brandmerkstempel maken voor een scherpe prijs. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een brandmerk stempel voor hout of een ander materiaal, u vindt bij ons altijd wat u zoekt, zonder veel geld kwijt te zijn. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering. Hierdoor kunt u vrijwel meteen het mooiste brandmerk maken op uw producten!