Brandstempel laten maken in Gent

Snelle levering brandstempels voor Gentse bedrijven.

Wilt u uw logo of naam branden in hout, leer of kunststof? Schaf dan hier een brandstempel aan. Wij maken deze voor u geheel op maat en naar wens. U kunt in Gent online bestellen of stuur ons een mail met uw bestelling. Uiteraard kunt ons u mailen, bellen of chatten met uw vragen. Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering.

☑️ Kies het juiste type brandstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel vanuit Gent.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ De levertijd voor een brandstempel is ca 5 dagen.

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Brandstempel Gent

Snelle levering van uw brandstempel in Gent.

Kantoorstempels.be is DE specialist in het maken van al uw brandstempels in Gent. Wij leveren inmiddels veel brandstempels en andere bedrijfsstempels in Gent en omgeving. Wij kunnen uw elektrische stempel maken in ieder gewenst formaat. Het formaat bepaalt de wattage. Hoe groter het brandmerk, hoe meer wattage. Wij hebben het gemakkelijk voor u gemaakt. U bepaald alleen het format en wij zorgen voor de juiste wattage

Ook leveren wij in Gent netspanningsregelaars voor deze brandstempels. Dit heeft u nodig als u in zacht hout wilt branden of andere materialen als gewoon hout. U kunt dan de warmte zelf afstellen op het materiaal waarin u wilt gaan branden. Enkele toepassingen voor brandstempels zijn: hout, b.v. pallets, meubelstukken, broodplanken e.d. Leer, leren riemen, labels of kleding. Maar ook kunststof en kurk behoren tot de mogelijkheden.