Colop Classic 2300

Colop Classic 2300

Hoge kwaliteit bedrijfsstempel Colop 2300 stempel. De stempel met een klassieke maatvoering.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

49,64 Excl. btw
60,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Classic 2300 - Automatische Stempel met Langdurig Inktkussen

De Colop Classic 2300 is een hoogwaardige automatische stempel, ontworpen voor frequent gebruik. Met zijn ingebouwde inktkussen biedt deze stempel een betrouwbare en gemakkelijke oplossing voor al uw stempelwerkzaamheden. Het solide metalen montuur zorgt voor langdurige prestaties, terwijl het ingebouwde inktkussen u in staat stelt om moeiteloos duizenden afdrukken te maken voordat het moet worden vervangen.

 

Voordelen:

Ingebouwd inktkussen: De Colop Classic 2300 heeft een geïntegreerd inktkussen dat het stempelen bijzonder praktisch en efficiënt maakt. Geen gedoe meer met losse inktkussens; u kunt direct aan de slag.

Langdurige inktcapaciteit: Het inktkussen van de Colop Classic 2300 heeft een indrukwekkende capaciteit van 4.000 à 7.000 afdrukken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.

Stevig metalen montuur: Het metalen montuur van de stempel zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Eenvoudig vervangbaar inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk aan vervanging toe is, kunt u dit gemakkelijk zelf doen, zonder professionele hulp.

Personalisatiemogelijkheden: Als de tekst of het logo op het stempelplaatje niet langer voldoet aan uw wensen, kunt u eenvoudig een nieuw plaatje bestellen. Zo kunt u de stempel aanpassen aan veranderende omstandigheden of nieuwe bedrijfsgegevens.

Royaal afdrukformaat: Met een maximale afdrukafmeting van 45x30mm biedt de Colop Classic 2300 voldoende ruimte voor uw gewenste tekst of logo, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.

Met de Colop Classic 2300 kunt u met vertrouwen stempelen, wetende dat u beschikt over een hoogwaardige automatische stempel die lang meegaat en aanpasbaar is aan uw behoeften. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, administratie of persoonlijke doeleinden, deze stempel met ingebouwd inktkussen biedt u de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.