Trodat Professional 5203

Trodat Professional 5203

Trodat Professional 5203, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 49 x 28mm

51,78 Excl. btw
62,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Professional 5203, een duurzame zelfinktende stempel

Duurzame, robuuste zelfinktende stempel Trodat Professional 5203. Het tekstplaatje van de stempel is max. 49x28 mm. Met onze stempelgenerator kunt u eenvoudig zelf de stempel ontwerpen. Het geïntegreerde stempelkussen garandeert duizenden schone stempels. De kleur van het kussen is zwart en extra vervangende kussens zijn uiteraard te bestellen in onze stempelshop. De tekst/logo opdruk is bij de prijs inbegrepen. De stempeltekst is duidelijk leesbaar door het praktische indexvenster van de Trodat Professional 5203.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5203

Eenvoudige aanpassing: Het stempelplaatje kan moeiteloos vervangen worden voor nieuwe tekst of om een logo toe te voegen, waardoor de stempel flexibel inzetbaar is voor diverse doeleinden.

Flexibele afdrukmogelijkheden: Met een maximum afdrukformaat van 49x28mm of 6 regels tekst biedt de Trodat Professional 5203 veelzijdige opties voor het plaatsen van tekst en/of een logo.

Inktkleurkeuze: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, waardoor de stempel breed inzetbaar is.

 

Online Ontwerpen van de Trodat 5203

Met onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule kunt u eenvoudig uw eigen Trodat 5203 ontwerpen. Na het ontwerpen kunt u een drukproef printen op ware grootte voor een nauwkeurige beoordeling. Pas nadat u de drukproef heeft goedgekeurd, wordt de stempel geproduceerd en verzonden. Dit online ontwerpproces biedt gemak en zekerheid bij het bestellen van uw stempel.

 

De milieuvriendelijke Trodat Professional 5203

Trodat streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in haar producten. De Trodat Professional 5203, evenals andere Trodat-producten, wordt geproduceerd met aandacht voor het verminderen van CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van duurzame materialen en productieprocessen draagt Trodat bij aan een groenere wereld.

 

De Professional 5203 inkt

De Professional 5203 maakt gebruik van hoogwaardige stempelinkt op waterbasis. Deze inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten. Het is echter belangrijk op te merken dat deze inkt niet droogt op glad papier. Voor gladde oppervlakken wordt het gebruik van handstempels met houten montuur met sneldrogende inkt, zoals de StazOn inktkussen, aanbevolen.

In samenvatting biedt de Trodat Professional 5203 een combinatie van veelzijdigheid, gebruiksgemak, duurzaamheid en milieubewustheid. Het online ontwerpproces en de flexibele inktkleurkeuze maken deze stempel geschikt voor diverse toepassingen. Trodat's inzet voor duurzaamheid zorgt ervoor dat u niet alleen een hoogwaardig product ontvangt, maar ook bijdraagt aan een groenere wereld.

 

Extra informatie:

Reservekussentje Trodat Professional 5203

Nieuw tekstplaatje Trodat Professional 5203

 

Kijk ook eens naar:

Een groter model van de Trodat Professional: Trodat Professional 5204

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.