Colop Printer 15

Colop Printer 15

Colop Printer 15. Deze stempel is uitstekend geschikt voor lange woorden en teksten.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 10mm

23,61 Excl. btw
28,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 15: Kwaliteit en Duurzaamheid In Één

De Colop Printer 15 is een veelzijdige zelf-inktende stempel die uitblinkt in afdrukkwaliteit en duurzaamheid. Met een maximale afdrukafmeting van 69x10 mm en de optie om maximaal drie regels tekst toe te voegen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften.

 

Belangrijkste Kenmerken Op een Rij:

  • Ongeëvenaarde Afdrukkwaliteit: De Colop Printer 15 staat garant voor haarscherpe, professionele afdrukken, waardoor uw boodschap altijd helder en leesbaar is.
  • Milieuvriendelijk: Deze stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat u niet alleen hoogwaardige resultaten krijgt, maar ook bijdraagt aan een schonere omgeving.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen wanneer het uitgeput is, waardoor uw stempel altijd klaar is voor gebruik.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw specifieke voorkeuren en stijl.
  • Optie voor Logo: Voeg moeiteloos uw bedrijfslogo toe voor een persoonlijke touch aan uw stempelafdruk.
  • Modulair Ontwerp: Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden aangeschaft en zonder moeite worden vervangen, wat de Colop Printer 15 tot een duurzame investering maakt.
  • Eenvoudig Ontwerpen: Gebruik onze online ontwerptool om uw stempel volgens uw wensen te creëren.

 

Met de Colop Printer 15 haalt u een betrouwbare stempel in huis die geschikt is voor talloze toepassingen. Kies voor topkwaliteit, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak met de Colop Printer 15. Maak een blijvende indruk met uw stempel!

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 15 en ontdek de voordelen van efficiënt en duurzaam stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.