Trodat Printy 4916

Trodat Printy 4916, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 70 x 10mm

24,61 Excl. btw
29,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Veelzijdige Trodat Printy 4916: Uw Ideale Stempel

Bent u op zoek naar een stempel die aan al uw behoeften voldoet en tegelijkertijd betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is? Maak kennis met de Trodat Printy 4916, de perfecte keuze voor een breed scala aan toepassingen. In dit artikel verkennen we uitgebreid de voordelen van deze stempel, variërend van het royale maximale afdrukformaat tot de beschikbare inktkleuren, de duurzaamheid van het kussentje en de mogelijkheid om het tekstplaatje moeiteloos te vervangen. De Trodat Printy 4916 zal aan uw verwachtingen voldoen, of u deze nu voor zakelijk gebruik of persoonlijke doeleinden wilt inzetten.

 

Maximaal Afdrukformaat Printy 4916: 70x10mm

Met de Trodat Printy 4916 bent u in staat om afdrukken te maken met een maximaal formaat van 70x10mm, wat overeenkomt met maximaal 3 regels tekst. Dit ruime afdrukformaat biedt voldoende ruimte om diverse soorten informatie, zoals adressen, datums of boodschappen, op een efficiënte manier weer te geven.

 

Inktkleur naar Wens

Deze stempel wordt geleverd met inkt in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor heeft u de vrijheid om de inktkleur te kiezen die het beste bij uw specifieke behoeften past. De inkt is op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Duurzaam Kussentje

Het kussentje van de Trodat Printy 4916 is opmerkelijk duurzaam en kan, afhankelijk van uw afdrukken, tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden. Dit verzekert dat u langdurig van deze stempel kunt genieten voordat enig onderhoud noodzakelijk is.

 

Geschikt voor Diverse Papiersoorten

De inkt in Trodat Printy stempels is compatibel met de meeste papiersoorten, met uitzondering van extreem glad papier. Voor dit type papier, zoals dat vaak wordt gebruikt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt vereist. Deze inkt kan worden gebruikt in combinatie met handstempels of houten stempels, in combinatie met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

 

Eenvoudig Vervangbaar Tekstplaatje Trodat 4916

Wanneer de tekst op uw stempel niet meer up-to-date is of moet worden aangepast, kunt u moeiteloos het tekstplaatje vervangen. Wij leveren altijd nieuwe stempelplaatjes met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het wisselen een eenvoudige taak is die u zelf kunt uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van uw stempel en maakt het gemakkelijk om de stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

 

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik, thuiskantoororganisatie of speciale gelegenheden, deze stempel zal aan uw verwachtingen voldoen.

Of u nu een bedrijf runt, uw thuiskantoor beheert, of uw persoonlijke documenten ordent, de Trodat Printy 4916 is de perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige stempel.

 

Reserve inktkussen E/4916

Stempelplaatje Trodat Printy 4916

Groter model Trodat Printy 4925

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.