Colop Printer 40

Colop Printer 40

Colop Printer 40 inclusief stempelkussentje. Eén van de meest verkochte type bedrijfsstempels.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,80 Excl. btw
33,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 40 zeer populaire stempel 
De Colop Printer 40 stempel (inclusief stempelkussentje) heeft een kunststof transparante behuizing en een ingebouwd inktkussentje. Deze stempelautomaat is erg handig voor kantoorgebruik. Een groot stempel indexvenster zorgt ervoor dat de stempelafdruk goed zichtbaar is.

 

Colop 40: De Perfecte Zelf-Inktende Stempel

De Colop 40 is een uiterst effectieve zelf-inktende stempel die aan al uw behoeften voldoet. Met zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid is deze stempel speciaal ontworpen om uw stempelervaring naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een professional bent die regelmatig afdrukken maakt of een particulier die op zoek is naar een betrouwbare stempel voor persoonlijk gebruik, de Colop 40 zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

 

Afdrukformaat

Met een afdrukformaat van 59 x 23 mm biedt de Colop Printer 40 een ruim voldoende oppervlakte om belangrijke informatie zoals namen, adressen, datums en logo's af te drukken. Dit maakt het een veelzijdige stempel die ideaal is voor diverse toepassingen, variërend van administratieve taken tot merkpromotie. Dankzij de nauwkeurigheid en snelheid waarmee u kunt stempelen, zult u merken dat uw taken efficiënter worden uitgevoerd.

 

Verschillende kleuren inktkussens

De Colop Printer 40 biedt verschillende kleuren inktkussens, waaronder zwart, blauw, rood en groen. U heeft de vrijheid om de inktkleur te kiezen die het beste past bij uw voorkeur of de specifieke vereisten van uw afdrukken. Bovendien maakt het gebruik van inkt op waterbasis het mogelijk om schone en vlekkeloze afdrukken te maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vegen of vlekken op uw documenten.

 

Vervangbaar tekstplaatje

Een van de handige eigenschappen van de Colop Printer 40 is het vervangbare tekstplaatje. Mocht de tekst op uw stempel niet langer accuraat zijn, dan kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen door een nieuwe. Deze flexibiliteit maakt de stempel aanpasbaar aan veranderende informatiebehoeften, waardoor u altijd de juiste gegevens kunt stempelen zonder de aanschaf van een volledig nieuwe stempel.

 

4.000 tot 7.000 Afdrukken

Wat betreft duurzaamheid en kosteneffectiviteit overtreft de Colop Printer 40 uw verwachtingen. Het inktkussentje is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, wat betekent dat u langdurig kunt stempelen zonder het inktkussen te vervangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op de lange termijn, omdat u niet regelmatig nieuwe inktkussens hoeft aan te schaffen.

 

Printer 40

In het kort biedt de Colop Printer 40 een uiterst functionele en duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn ruime afdrukformaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje, voldoet deze stempel aan de hoogste professionele normen. U zult merken dat uw stempelervaring verbeterd wordt dankzij de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de Colop Printer 40.

De Colop Printer 40 combineert functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor professionals en particulieren die streven naar hoogwaardige afdrukresultaten.

Met de Colop Printer 40 kunt u snel en efficiënt afdrukken maken, of het nu gaat om dagelijkse kantoorwerkzaamheden, het organiseren van documenten of het personaliseren van materialen voor speciale gelegenheden. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de stempel mee te nemen naar vergaderingen, evenementen of waar dan ook.

Bovendien staat de Colop Printer 40 bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en het stevige ontwerp, wat resulteert in duurzame prestaties. U kunt vertrouwen op consistente, scherpe afdrukken zonder vervaging of vervorming. Het ergonomische ontwerp van de stempel zorgt ook voor een comfortabele grip, waardoor u moeiteloos meerdere afdrukken achter elkaar kunt maken zonder vermoeidheid.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die professionele documenten wilt stempelen, een leraar die werk wilt markeren of simpelweg iemand die een betrouwbare stempel nodig heeft voor dagelijkse taken, de Colop Printer 40 biedt de perfecte oplossing. Het vervangbare tekstplaatje stelt u in staat om de stempel eenvoudig aan te passen aan veranderingen in contactgegevens, adreswijzigingen of andere informatie die u wilt opnemen.

In het kort biedt de Colop Printer 40 een uitgebreide set functies en voordelen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van stempelkwaliteit en gebruiksgemak. Met zijn ruime afdrukformaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje kunt u moeiteloos professionele afdrukken maken die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van de Colop Printer 40. Verbeter uw stempelervaring met een stempel die betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt. Maak uw werk efficiënter en professioneler met de veelzijdige Colop Printer 40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.