Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4913, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 22mm

29,61 Excl. btw
35,83 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Printy 4913: De Zelf-Inktende Stempel voor Efficiënte Afdrukken

Stempel Trodat Printy 4913, serie 4.0, zelfinktend met afdrukformaat van 58x22 mm, geschikt voor max. 6 regels. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te vorm te geven. Vervolgens krijgt u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

Het formaat van deze stempel is geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo.

 

Trodat 4913, de ideale stempel voor kantoor of winkel

De Trodat Printy 4913 is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die zorgt voor efficiënte en professionele afdrukken. Met zijn compacte formaat en gebruiksgemak is deze stempel een populaire keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

De Trodat Printy 4913 heeft een afdrukformaat van 58mm x 22mm, wat ruimte biedt voor duidelijke en leesbare afdrukken. Of je nu een bedrijfsadres, een persoonlijke boodschap of een logo wilt stempelen, deze stempel levert consistente en scherpe resultaten.

Wat deze stempel nog aantrekkelijker maakt, is het gebruik van inktkussens in verschillende kleuren. De Trodat Printy 4913 is verkrijgbaar met inktkussens in klassieke kleuren zoals zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kun je de stempel aanpassen aan je eigen voorkeur of aan de vereisten van je bedrijf.

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4913 is dat de inkt op waterbasis is. Dit betekent dat de stempelafdrukken niet vlekken en snel drogen. Bovendien is de inkt op waterbasis milieuvriendelijk en veilig voor gebruik.

 

Printy 4912 deels recyclen

Een handig kenmerk van de Trodat Printy 4913 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst op het plaatje niet meer juist is of als je een andere boodschap wilt stempelen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te verwisselen. Dit bespaart kosten en maakt de stempel veelzijdig in gebruik.

Het inktkussentje van de Trodat Printy 4913 heeft een indrukwekkende levensduur. Het is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat je met één inktkussentje langdurig kunt stempelen voordat je deze hoeft te vervangen. Dit zorgt voor een kosteneffectieve oplossing en minimaliseert onderhoud.

In het kort, de Trodat Printy 4913 is een betrouwbare zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van 58mm x 22mm. Met zijn keuze aan kleuren inktkussens en inkt op waterbasis biedt deze stempel veelzijdigheid en kwaliteit. Het vervangbare tekstplaatje en het duurzame inktkussentje maken deze stempel een waardevolle investering voor al je stempelbehoeften.

Kies vandaag nog voor de Trodat Printy 4913 en ervaar de gemakkelijke en efficiënte manier van stempelen!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4913

Inktkussentje Trodat Printy 4913

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.