Colop Printer 55

Colop Printer 55

Colop Printer 55 met logo en meerdere regels tekst. Uiteraard is ook dit model zelf-inktend.

Meer informatie

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek De Colop Printer 55: Een Top Zelfinktende Stempel

In de wereld van stempels is de Colop Printer 55 een ware ster, dankzij zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijke ontwerp. In deze tekst nemen we een diepgaande kijk naar de kenmerken en voordelen van de Colop Printer 55, en waarom deze stempel een waardevolle aanvulling is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

 

Compact Formaat en Kleuropties Colop Printer 55

De Colop Printer 55 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met zijn compacte formaat ligt hij comfortabel in de hand en is hij eenvoudig te hanteren. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuropties om de stempel aan te passen aan jouw persoonlijke smaak of bedrijfskleuren. Het maximale afdrukformaat van deze stempel bedraagt 60x40mm, wat voldoende ruimte biedt voor diverse toepassingen.

 

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 55 is het gebruik van inkt op waterbasis. Deze milieuvriendelijke inktformule is vrij van schadelijke chemicaliën en zorgt voor heldere en duurzame afdrukken. Het inktkussen is ingebouwd, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

 

Vervangbaar Tekstplaatje Printer 55 voor Duurzaamheid

Een handige eigenschap van de Colop Printer 55 is het vervangbare tekstplaatje. Dit stelt je in staat om de stempel aan te passen wanneer je tekst verandert of wanneer je de stempel voor diverse doeleinden wilt gebruiken. Hierdoor blijft de stempel duurzaam en veelzijdig.

 

Voordelen van de Colop Printer 55

De Colop Printer 55 biedt diverse voordelen:

  • Handzaam en Ergonomisch: Het compacte ontwerp maakt de stempel gemakkelijk in gebruik.
  • Milieuvriendelijk: De inkt op waterbasis is veilig voor het milieu.
  • Flexibiliteit: Met een vervangbaar tekstplaatje past de stempel zich aan aan jouw behoeften.
  • Ruim Afdrukgebied: De stempel kan afdrukken tot een maximale grootte van 60x40mm.

 

Conclusie

Of je nu een stempel voor persoonlijk of zakelijk gebruik zoekt, de Colop Printer 55 is een uitstekende keuze. Het gebruiksgemak, de milieuvriendelijke inkt en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen maken deze stempel veelzijdig en duurzaam. Bezoek de eerder genoemde websites om meer te ontdekken over de Colop Printer 55 en maak deze waardevolle aanvulling op je kantoorbenodigdheden de jouwe.

Kortom, met de Colop Printer 55 haal je een hoogwaardige, veelzijdige stempel in huis die aan al je stempelbehoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.