Colop Printer 60 Datum

Colop Printer 60/D

Grootste datumstempel uit de Printer serie met veel tekst, datum gecentreerd in het midden.

Meer informatie

Afdrukformaat: 76 x 37mm

48,54 Excl. btw
58,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60 D. Datumstempel met eigen tekst


De Colop Printer 60 D lijkt inderdaad een indrukwekkende zelfinktende datum/tekststempel te zijn die aan diverse zakelijke behoeften kan voldoen. 

 

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen samengevat:

  • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Het stempel biedt volledige ontwerpvrijheid, waardoor u uw eigen tekst, bedrijfslogo en aangepaste lijnen kunt toevoegen. Deze personalisatiemogelijkheden zorgen ervoor dat het stempel perfect past bij uw bedrijfsidentiteit en specifieke behoeften.
  • Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen kan gemakkelijk worden vervangen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over knoeien of gedoe met inkt. Dit zorgt voor een probleemloos stempelproces.
  • Altijd een Gecentreerde Datum: De stempel is ontworpen om ervoor te zorgen dat de datum altijd perfect gecentreerd is in het midden van de afdruk. Dit draagt bij aan de professionele uitstraling van uw documenten en minimaliseert fouten.
  • Duurzaamheid Gegarandeerd: Met een indrukwekkende levensduur van ongeveer 4.000 tot 6.000 afdrukken voordat het inktkussen moet worden vervangen, is de Colop Printer 60 D een duurzame keuze voor dagelijks zakelijk gebruik. U kunt op deze stempel vertrouwen om consistent hoogwaardige resultaten te leveren.
  • Snelle Verzending: Bestellingen die vóór 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Dit zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt met uw op maat gemaakte stempel en uw zakelijke processen kunt versnellen.

 

Deze stempel lijkt een waardevolle aanvulling te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare stempeloplossing om documenten te markeren, facturen te stempelen en zakelijke correspondentie een professionele uitstraling te geven. Het vermogen om het ontwerp aan te passen en de hoogwaardige afdrukkwaliteit maken het een handige tool om een blijvende indruk te maken op klanten en zakelijke partners. Als u op zoek bent naar een veelzijdige zakelijke stempel, lijkt de Colop Printer 60 D zeker de moeite waard om te overwegen.

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelmodel verticaal met datum hoog: Colop Printer 60 H

Stempelmodel verticaal met dubbele datum: Colop Printer 60 DD

Stempelmodel met datum rechts: Colop Printer 60 R

Stempelmodel met datum links: Colop Printer 60 L

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.