Colop Printer R12

Colop Printer R12

Colop Printer R12 zelfinktend kunststof stempeltje voor logo of beeldmerk met inkt op waterbasis.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø12mm

17,93 Excl. btw
21,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Maak een Statement met de Colop Printer R12 - Jouw Unieke Zelf-Inktende Stempel

Stel je voor: een wereld waarin elke afdruk een kunstwerk is. Dat is wat de Colop Printer R12 te bieden heeft. Met een indrukwekkend afdrukformaat van Ø12mm en een robuuste kunststof behuizing belooft deze zelf-inktende stempel niet alleen kwaliteit maar ook veelzijdigheid. 

 

Laten we de unieke kenmerken en voordelen van de Colop Printer R12 verkennen:

  • Verbluffende Afdrukken: De Colop Printer R12 is meesterlijk in het creëren van scherpe en verbluffende afdrukken, elke keer weer. Of het nu om tekst, cijfers of je eigen ontworpen logo gaat, deze stempel levert resultaten die de aandacht trekken.
  • Milieubewust Ontworpen: Deze stempel gaat verder dan alleen stempelen; hij draagt bij aan een schonere planeet. De Colop Printer R12 is CO2-neutraal ontworpen, zodat je stempelt met respect voor het milieu.
  • Creatieve Vrijheid: Jouw creativiteit kent geen grenzen. Voeg tot twee regels tekst toe of laat jouw bedrijfsidentiteit stralen met een opvallend logo. De Colop Printer R12 kan volledig worden aangepast aan jouw wensen.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen is moeiteloos te vervangen zodra het uitdroogt. Met een scala aan beschikbare inktkleuren ben je altijd voorbereid op elk project.
  • Flexibel Stempelplaatje: Als je ooit besluit je tekst of logo te wijzigen, hoef je niet de hele stempel te vervangen. Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te vervangen.
  • Online Ontwerpgemak: Ontwerp je stempel in een handomdraai online of upload jouw eigen ontwerp. Het bestellen van jouw gepersonaliseerde stempel was nog nooit zo eenvoudig.

 

De Colop Printer R12 schittert in diverse toepassingen, waaronder het gebruik op spaarkaarten. Houd er echter rekening mee dat als je van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating (glad papier) te stempelen, we je aanbevelen om een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de zelf-inktende stempel is namelijk op waterbasis en zal niet opdrogen op gladde oppervlakken.

 

Kies voor de Colop Printer R12 - de stempel die precisie, veelzijdigheid en milieubewustzijn harmonieus samenbrengt. Ontdek de wereld van hoogwaardige afdrukken en laat jouw creatieve stempel zien op al jouw projecten.

 

Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen Colop Printer R12. Maak van elke afdruk een kunstwerk en maak indruk met deze veelzijdige stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.