Trodat Printy 4612

Trodat Printy 4612

Trodat Printy 4612, zelfinktende ronde stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø12mm

18,69 Excl. btw
22,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ronde stempel Trodat Printy 4612

 

Trodat 4612 ronde stempel bestellen. 

Rond afdrukformaat Ø 12 mm (3 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en rond tekstplaatje (Stempelplaatje).

Met de Trodat Printy 4612 krijgt u de kans om een stempel te creëren die volledig aansluit op uw individuele wensen en behoeften. Dit compacte en duurzame ontwerp biedt een maximaal afdrukformaat van Ø12mm, waardoor u de vrijheid hebt om zowel tekst als logo's scherp en nauwkeurig weer te geven.

 

De voordelen van de Trodat Printy 4612

  • Compact en duurzaam ontwerp
  • Maximaal afdrukformaat Ø12mm
  • Ingebouwd stempelkussentje voor duizenden afdrukken
  • Keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen
  • Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten

 

Trodat 4612: Uw Stempel, uw keuze

De Trodat 4612 past zich aan aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het stempelen van spaarkaarten, het markeren van documenten of het afdrukken van creatieve ontwerpen. Met een maximaal afdrukformaat van Ø12mm kunt u gedetailleerde afbeeldingen en tekst op een compacte manier weergeven, waardoor uw stempelervaring veelzijdig wordt.

 

Printy 4612: Nauwkeurigheid als prioriteit

De Trodat Printy 4612 blinkt uit in precisie en levert scherpe afdrukken. Het transparante frame en de indicatoren zorgen voor een foutloze uitlijning, waardoor elke afdruk precies is zoals u het wenst. Dankzij hoogwaardige materialen en zorgvuldige constructie biedt deze stempel consistente resultaten, keer op keer.

 

Trodat Printy 4612: Milieubewust en efficiënt

Kies voor een milieubewuste aanpak met de Trodat Printy 4612, die gebruikmaakt van inkt op waterbasis. Het stempelkussentje kan eenvoudig en schoon worden vervangen, en u kunt altijd een nieuw/extra inktkussentje (E/4612) bestellen. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4612, zijn klimaatneutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen.

 

Online gemak met Trodat Printy 4612

Maak gebruik van de handige online opmaakmodule van Trodat om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u uw stempel bestelt, zodat u zeker weet dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Met een snelle levertijd heeft u de Trodat Printy 4612 snel in handen, klaar om indruk te maken met elke afdruk.

In essentie is de Trodat Printy 4612 dé stempel voor u, met duurzaamheid, nauwkeurigheid en milieuvriendelijkheid in één compact ontwerp. Deze stempel is uw onmisbare partner, geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Nieuw stempelplaatje 46012

Nieuw reservekussentje E/4612

Model groter Ø12mm: Trodat Printy 46019

Alternatief (maar net zo'n goed merk: Colop Printer 12

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.