Colop Mini Printer S 110

Colop Printer S110

Colop Mini Printer S 110. Zelfinktend en geschikt voor twee lange regels tekst onder elkaar.

Meer informatie

Afdrukformaat: 52 x 8mm

17,65 Excl. btw
21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Colop Printer S110: Uw All-in-one Zelf-inktende Stempel

Stel u voor, de Colop Printer S110 - de ultieme zelf-inktende stempel voor al uw stempelbehoeften. Deze geavanceerde stempel combineert een stevig kunststof frame met een ingebouwd inktkussen, waardoor hij zich onderscheidt in veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden. Met een royale afdrukcapaciteit van maximaal 52x8mm en ruimte voor maximaal twee regels tekst of zelfs uw bedrijfslogo, biedt de Colop Printer S110 ongeëvenaarde flexibiliteit en maatwerk.

 

Belangrijkste eigenschappen van de Colop Printer S110:

  • Scherpe en Precieze Afdrukken: De Colop Printer S110 levert altijd scherpe en precieze afdrukken, of het nu om tekst of een logo gaat. Uw stempelafdrukken zijn altijd van professionele kwaliteit.
  • Milieuvriendelijkheid: Deze stempel is volledig CO2-neutraal, waardoor u niet alleen indruk maakt, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen van de Colop Printer S110 is moeiteloos te vervangen, en u heeft de keuze uit diverse inktkleuren om aan uw behoeften te voldoen.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp evolueert of als u meerdere stempelafdrukken nodig heeft, kunt u eenvoudig het stempelplaatje apart bestellen en vervangen. Dit biedt u maximale flexibiliteit.
  • Online Ontwerpmogelijkheden: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Het bestelproces verloopt snel en zonder gedoe.

 

De Colop Printer S110 is de perfecte partner voor een indrukwekkende stempelpresentatie, of het nu gaat om documenten, enveloppen of andere materialen. Deze stempel belichaamt topkwaliteit, maatwerk en milieubewustzijn, alles verpakt in één ongeëvenaard product.

Haal vandaag nog uw Colop Printer S110 in huis en ervaar zelf de kracht van deze geavanceerde stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.