Trodat 4917 printy

Trodat Printy 4917

Trodat Printy 4911, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 10mm

23,49 Excl. btw
28,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Printy 4917: Uw Persoonlijke Stempelervaring

Bent u op zoek naar een stempel die zich onderscheidt door veelzijdigheid en hoogwaardige prestaties? Maak kennis met de Trodat Printy 4917, een stempel die garant staat voor scherpe en duidelijke afdrukken. Of u nu documenten wilt markeren, formulieren wilt goedkeuren of gewoon uw handtekening wilt zetten, de Trodat Printy 4917 biedt een scala aan kenmerken en voordelen die uw stempelervaring naar een hoger niveau tillen.

 

Maximaal Afdrukformaat: 50x10mm (of 3 regels)
Geniet van een ruim afdrukformaat van maximaal 50x10mm of drie regels tekst. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om relevante informatie weer te geven zonder concessies te doen aan de leesbaarheid.

Inktkleur naar Uw Keuze: Zwart, Blauw, Rood, of Groen
Personaliseer uw stempelervaring door te kiezen uit een reeks inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood, of groen. Deze brede selectie stelt u in staat om de stempel aan te passen aan uw eigen voorkeuren of de specifieke behoeften van uw werk.

Waterbasis Inkt voor Schone Afdrukken
De Trodat Printy 4917 maakt gebruik van inkt op waterbasis, waardoor niet alleen scherpe, heldere afdrukken mogelijk zijn, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Deze inktformule is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.

Langdurig Gebruik: 4.000-7.000 Afdrukken per Kussentje
Het kussentje van de Trodat Printy 4917 biedt een indrukwekkende levensduur, variërend van 4.000 tot 7.000 afdrukken, afhankelijk van de complexiteit van de opdruk. Dit zorgt voor langdurig gebruik en betrouwbaarheid.

Geschikt voor Diverse Papiersoorten
De inkt in Trodat Printy stempels is compatibel met alle niet-gladde papiersoorten. Voor gladde papiersoorten, zoals die vaak worden gebruikt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt nodig. Deze specifieke behoefte kan worden vervuld door handstempels in combinatie met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen
Is de tekst niet meer actueel of moet u een aanpassing maken? Geen probleem! Het stempelplaatje van de Trodat Printy 4917 kan eenvoudig worden vervangen door uzelf. Wij leveren altijd het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het vervangingsproces snel en moeiteloos verloopt.

 

De Trodat Printy 4917 is uw betrouwbare keuze voor een veelzijdige stempel van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om zakelijke documenten of creatieve projecten, deze stempel levert consistente resultaten en biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de Trodat Printy 4917 voor een efficiënte en professionele stempelervaring die aan uw specifieke wensen voldoet.

 

Nieuw stempelplaatje Trodat Printy 4917

Zoekt u een iets groter formaat? Kies dan voor de Trodat Printy 4918 (maximaal afdrukformaat70x15mm)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.