Drukstempel

Bent u op zoek naar een stempel voor uw bedrijf of organisatie?

Voor een standaard of zelfontworpen drukstempel bent u bij ons aan het goede adres. Drukstempels zijn er in allerlei soorten en maten en geschikt voor diverse toepassingen. Kies bijvoorbeeld voor een datumstempel, een boekhoudstempel of een administratiestempel. Gaat uw voorkeur uit naar een gepersonaliseerde bedrijfsstempel? Ontwerp dan een stempel voorzien van uw eigen logo of tekst.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

drukstempel

Drukstempels voor allerhande zaken

Kantoor- of bedrijfsstempels zijn er in allerlei uitvoeringen en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Een adresstempel is bijvoorbeeld handig voor briefpapier, facturen en offertes. Een stempel voorzien met uw logo en naam komt eveneens goed van pas bij het stempelen van briefpapier. Het afdrukken doet u in zwart of in kleur. U beslist zelf waar uw voorkeur naar uitgaat. Drukstempels voor kantoor, onderweg, in de fabriek of achter de kassa bestelt u daarom in onze webshop.

Wat is het aanbod stempels in onze webshop?

Met een ruim assortiment drukstempels slaagt u ongetwijfeld in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor een zelfinktende stempel die voorzien is van een ingebouwd stempelkussen. Dit type stempel is gebruiksvriendelijk en een inktkussen is eenvoudig te vervangen. Bij ons heeft u ook de keuze uit inktstempels met een stempelplaatje. Ze zijn zeer geschikt voor kantoorgebruik en ook het stempelplaatje is zonder problemen te wijzigen.

Hoe ontwerpt u een drukstempel?

Wilt u dat wij een stempel voor u maken? Selecteer een type Colop of Trodat stempel waar uw voorkeur naar uitgaat en upload uw eigen ontwerp. Zodra u akkoord geeft, komt uw order bij ons binnen en gaan we met uw ontwerp aan de slag. Of het nu gaat om alleen een naam, een controle stempel of een stempel voorzien van uw logo; iedere drukstempel die wij voor u maken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit verzekert u van een succesvolle aankoop waar u jarenlang plezier aan heeft.
 

Hierom bestelt u drukstempels bij Kantoorstempels

Op zoek naar kwalitatieve stempels voor uw bedrijf of organisatie? Natuurlijk doet u uw aankoop in onze webshop. Wij zijn één van de grootste van Nederland en daarnaast profiteert u van gratis online opmaak. Plaatst u een order vóór 15:00 uur op de site? Dan wordt uw aankoop dezelfde werkdag nog verzonden. Voor persoonlijk advies neemt u contact op met klantenservice. Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de juiste stempel voor uw onderneming.