Gepersonaliseerde stempel

Wij bieden een groot assortiment aan gepersonaliseerde stempels.

Zo’n stempel komt goed van pas in het dagelijks leven, zowel op zakelijk als op privé gebied. Met een persoonlijke stempel van uw bedrijfsgegevens en/of logo kunt u eenvoudig professionaliteit uitstralen. Onze collectie die bestaat uit zelf-inktende stempels en handstempels biedt veel keuze voor u. Deze stempels kunt u personaliseren met een eigen ontwerp. Heeft u de gepersonaliseerde stempel vóór 15.00 uur besteld? Dan verzenden wij deze stempel dezelfde dag nog!

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw gepersonaliseerde stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

gepersonaliseerde-stempel

Gepersonaliseerde stempels maken 

U kunt uw stempel zo persoonlijk maken als u maar wilt. Met onze gratis online ontwerptool, kunt u zelf een eigen ontwerp maken voor al uw gepersonaliseerde stempels. De online creator biedt verschillende mogelijkheden waardoor u uw creativiteit kunt gebruiken om tot een mooi resultaat te komen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van lettertypes, het creëren van tabellen of het toevoegen van kaders en afbeeldingen. Mocht u al een ontwerp klaar hebben liggen voor uw gepersonaliseerde stempel? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden. Let er dan op dat dit een zwart-wit document is met een zo hoog mogelijke resolutie. Wij bieden online een gratis drukproef aan waardoor u kunt zien hoe uw ontwerp er uit komt te zien. Ook raden wij aan om deze te printen. Hierdoor kunt u goed zien wat de daadwerkelijke grootte is van uw stempel en of dit naar wens is. Als u tevreden bent, kunt u uw gepersonaliseerde stempel bestellen en vervolgens gaan wij aan de slag met de productie.

 

Persoonlijke stempel in verschillende soorten

Een gepersonaliseerde stempel zorgt ervoor dat u professionaliteit en betrouwbaarheid uit kunt stralen. Stempelt u op documenten, verpakking of op uw producten? Het is allemaal mogelijk én u laat blijken dat u aandacht besteed aan de personalisatie van uw materialen. Dit wordt gewaardeerd door uw klanten of uw zakenrelaties. Zoals eerder benoemd bieden wij een groot assortiment aan gepersonaliseerde stempels. Onze houten stempels zijn een goede optie om te personaliseren. Daarnaast hebben we nog veel meer soorten stempels, zoals:

Deze stempels kunnen allemaal gepersonaliseerd worden waarna wij de stempels snel en vakkundig voor u gaan produceren. Uiteraard kunt u op onze website nog veel meer verschillende stempels vinden die u een persoonlijk tintje kunt geven voor uw eigen gepersonaliseerde stempel. De twee meest gebruikte gepersonaliseerde stempels komen van het topmerk Colop. Om hier meer uitleg over te geven worden deze twee stempels apart beschreven.

 

Colop Printer

De eerste is de Colop Printer. Dit is een zelfinktende stempel die staat voor duurzaamheid, kwaliteit en een mooi design. Deze Colop Printer is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd wel een uitvoering bij die past bij uw wens. Deze Colop Printer biedt naast de standaard stempels nog meer opties aan. Zo heeft Colop de Microban stempel. Dit is een antibacteriële stempel die vooral geschikt is voor ziekenhuizen, scholen en overheidsinstellingen. Uiteraard kan de stempel ook gebruikt worden bij andere gelegenheden waar de stempel gebruikt wordt door meerdere personen. Deze Microban stempel bevat een antibacteriële legering dat tijdens de productie aangebracht is in het stempelmontuur. Doordat deze zich niet óp het stempelmontuur bevindt, kan het er ook niet vanaf slijten. Op deze manier kunnen bacteriën en schimmels zich niet verspreiden. Deze stempels zijn ook volledig aan te passen naar uw wens. Zo kunt u een gepersonaliseerde stempel aanschaffen mét een antibacteriële werking.

Daarnaast heeft Colop ook een extra milieuvriendelijke Green Line. Dit is een stempel waarbij het montuur uit 60% tot 85% gerecycled kunststof bestaat. Daarnaast is het een CO2 neutrale stempel. Wilt u graag zoveel mogelijk duurzame inkopen doen, dan is dit een goede optie voor u. Deze Green Line stempel is namelijk ook volledig te personaliseren. Zo draagt u uw steentje bij aan het milieu met een mooie persoonlijke stempel.

Alle stempels van de Colop Printer lijn hebben een inkt op waterbasis. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om op vele ondergronden te stempelen. Glad papier is hier een uitzondering op. De Colop Printer biedt enorm veel mogelijkheden en straalt hoge kwaliteit uit!

 

Colop EOS Stempel

De Colop EOS stempel is een zelfinktende stempel. Het voordeel van deze stempel is dat hij tot maar liefst 20.000 afdrukken kan maken. Daarnaast is deze stempel een zogenaamde flash stempel. Dit wil zeggen dat het een stempel is die haarscherpe afdrukken maakt waarbij elk klein detail te zien is. Deze EOS stempel heeft een inkt op waterbasis en is daarom geschikt voor normaal papier en soms voor afwijkende soorten zoals kraft zakken. Deze stempel is uiteraard ook te personaliseren. Ook is de inkt in verschillende kleuren te verkrijgen.

De echte klassiekers onder de gepersonaliseerde stempels zijn toch wel de houten handstempels. Daarom hebben we deze in veel verschillende uitvoeringen: van heel klein tot heel groot en in verschillende vormen zoals rechthoekig, vierkant en rond. In combinatie met een geschikt stempelkussen en de bijpassende inkt kunt u op vele ondergronden stempelen. In ons assortiment bevinden zich ook vele inkten, zowel voor industrieel gebruik als normaal gebruik. Als u de juiste inkt gebruikt zijn de houtstempels enorm veelzijdig. Met behulp van onze ontwerptool kunt u deze houten stempels ook personaliseren. Hierdoor heeft u een mooie gepersonaliseerde stempel waar u jarenlang plezier van heeft!