Handtekening stempel

Handtekening stempel levert tijdswinst op.

Iedere directeur of leidinggevende kent het wel: er zijn van die dagen waarop vaak handtekeningen gezet moeten worden op heel wat belangrijke documenten. Dit kost veel tijd, die eigenlijk wel beter kan worden besteed dan aan het zetten van een ondertekening of een paraaf. Een handtekening stempel neemt u veel werk uit handen.

☑️ Kies het juiste type handtekening stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw handtekening stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw handtekening stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Voordelen van een handtekening stempel laten maken

Het grote voordeel van een handtekening stempel laten maken is, dat u voortaan altijd precies dezelfde handtekening zet op papieren die moeten worden ondertekend. Zo kan er geen twijfel meer bestaan over of de handtekening echt is. Een stempel met handtekening erop levert bovendien tijdwinst op. U kunt in een keer door het te ondertekenen papierwerk heen, eenvoudig door een stempel handtekening op elk document te plaatsen. Of u laat dit werk aan uw directiesecretaresse of managementassistent over. Hierdoor heeft u weer meer tijd voor de bedrijfsvoering van uw zaak. Ook als ZZP-er loont het om een handtekening met stempel te laten maken. De boekhouding en alles wat daar bij komt kijken, neemt waarschijnlijk veel van uw tijd in beslag. Door een handtekening stempel te gebruiken voor de ondertekening van contracten of facturen kan er behoorlijk wat tijd worden gewonnen.
 

Stempel met handtekening zorgt voor duidelijkheid

Door iedere keer dezelfde stempel met handtekening te gebruikten, zorgt u voor duidelijkheid bij de ontvanger van de documenten. Zo'n handtekening is altijd herkenbaar voor uw zakenrelaties. Dat geldt helemaal wanneer u op de stempel ook uw naam in geschreven letters laat graveren. U kunt er ook voor kiezen om, naast een handtekening met stempel, een handtekening stempel te laten maken met uw paraaf. Deze kunt u gebruiken wanneer u stukken moet ondertekenen "voor gelezen", of wanneer een handtekening niet specifiek vereist is. Dat is bijvoorbeeld het geval bij interne stukken. Hierover leest u aan het einde van dit artikel meer. Overigens is er in de wet niets concreets geregeld over de rechtsgeldigheid van een handtekeningstempel. Wie een handtekening op een belangrijk stuk zet met zo'n stempel, kan deze echter niet achteraf weer intrekken. Volgens de Rijksoverheid blijft de gestempelde handtekening in dat geval gewoon rechtsgeldig.

 

Volop keuze in handtekening stempels

Binnen ons assortiment kunt u volop kiezen uit diverse handtekening stempels. Er is een groot aantal zelfinktende en handstempels, waarop u uw handtekening kunt laten zetten. Zelfinktende stempels gaan duizenden afdrukken mee. Voor handstempels hebben wij binnen ons assortiment geschikte inktkussens in voorraad. 

Voor een stempel met handtekening kunt u het best kiezen voor een rechthoekig model. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende formaten, maar meestal is er voor het zetten van een handtekening niet zoveel ruimte op het papier. u kunt dus beter kiezen voor een niet al te groot model stempel. Tenslotte heeft u ook nog de keuze uit onze gewone modellen voor een stempel handtekening en de extra duurzame milieuvriendelijke versies uit de Green Line.

 

Handtekening op een stempel laten maken

Dat een stempel als handtekening gebruiken heel handig is en veel voordelen biedt, zal inmiddels duidelijk zijn. Het ontwerpen van zo'n stempel is heel eenvoudig. Met het gratis online ontwerpprogramma creëert u binnen enkele stappen een duurzame handtekening stempel die u heel lang kunt gebruiken. Het programma wijst zich vanzelf. U kunt uw handtekening uploaden, de positie bepalen, het formaat aanpassen en eventueel uw naam in een door u gekozen lettertype toevoegen. Vervolgens bekijkt u de drukproef. Bent u helemaal tevreden, dan stuurt u de bestelling naar ons door.

 

Stempel handtekening ook voor parafen

U kan natuurlijk, in plaats van een handtekening, ook een stempel laten maken met een paraaf. Voor de meeste interne stukken binnen een bedrijf is helemaal geen officiële handtekening nodig, maar is een paraaf voldoende. Bij belangrijke contracten wordt meestal rechtsonder elke pagina een paraaf gezet. Parafen worden veel gebruikt door werknemers bij de overheid, als ondertekening van ambtelijke stukken. Daarnaast zijn paragrafen gebruikelijk bij presentielijsten en circulatielijsten. Wanneer een paragraaf vaak gebruikt wordt, dan is een stempel met paragraaf geen overbodige luxe voor een directeur, leidinggevende of ondernemer.