Huisarts stempel

Huisarts stempel

Een stempel is een goede manier om een tekst, die u regelmatig gebruikt, op een document te plaatsen. Ook kunt u met een bedrijfsstempel een document waarmerken, zodat het duidelijk is, waar het document vandaan komt. U kunt uw stempel huisarts bijvoorbeeld gebruiken, als u een vaccinatie inschrijft in het gele vaccinatieboekje, maar ook op uw documenten, waarmee u de patiënten adviseert of op uw recepten. In de huisartsenpraktijk kan een stempel dus vaak gebruikt worden. Daarom hebben wij speciale stempels voor huisartsen in ons assortiment. U kunt deze doktersstempels volledig naar wens ontwerpen, zodat alle informatie erop staat die u nodig hebt.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

huisarts stempel

Uw doktersstempel zelf ontwerpen

Als u, als arts, een doktersstempel wilt bestellen, moet u allereerst bepalen, welke informatie u met deze stempel wilt delen. Als eerste natuurlijk de naam van uw praktijk of uw eigen naam, het adres en de contactgegevens van de praktijk. Maar een telefoonnummer, website en e-mailadres kan ook handig zijn. Zo hebben uw patiënten altijd alle informatie bij de hand. Eventueel kunt u ook uw openingstijden op de stempel vermelden of uw registratienummer. Maak een selectie in de informatie op de stempel, want het aantal regels is beperkt. U kunt kiezen uit stempels met vier, vijf of zes regels tekst. Daarnaast kunt u kiezen of u een kader om de tekst heen wilt stempelen of niet. Verder kiest u het lettertype en kunt u sommige regels tekst groter maken, zodat ze meer opvallen. Op onze website kunt u de tekst aanpassen, totdat deze helemaal naar uw wens is. De speciale Microban stempels zijn zelfinktend. Dat wil zeggen, dat door het inktkussentje in de stempel, de stempel na elk gebruik opnieuw wordt voorzien van inkt. Zo kunt u eenvoudig meerdere stempels na elkaar plaatsen en bovendien heeft u minder kans op vlekken.

Microban stempels huisarts

Als u uw doktersstempel wilt bestellen, raden wij u aan om naar onze Microban stempels te kijken. De beugel en het indexvenster van deze stempels zijn namelijk voorzien van microban technologie met een antibacteriële werking. Dat is belangrijk in een huisartsenpraktijk, waar een goede hygiëne altijd belangrijk is. Het maakt deze stempels zeer geschikt op plekken, waar de stempels door veel verschillende mensen worden gebruikt. Zo beperkt u verspreiding van bacteriën en kan iedereen de stempels zorgeloos blijven gebruiken. De Microban stempel zijn verkrijgbaar is verschillende formaten. Er zijn zelfs stempels voor huisartsen met een apotheek. Deze is voorzien van een raster, waar u naar wens uw eigen tekst aan toe kunt voegen. De Microban doktersstempels zijn ook geschikt voor andere zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, fysiotherapeuten en tandartsen. Zelfs in dierenartsenpraktijken zullen deze stempels goed van pas komen.