Muursjablonen

Onze sjablonen maken wij van Mylar.

Mylar is een witte, dunne en flexibele kunststof dan niet scheurt. De sjablonen zijn gemakkelijk schoon te maken en gaan lang mee.

Een opvallende muur in uw bedrijfspand maakt een positieve indruk op klanten en zakenrelaties. Met een zelf ontworpen muurverf sjabloon zorgt u voor een eigentijdse en unieke uitstraling van kantoor, winkel of werkplaats. Maar ook voor thuis zijn deze muursjablonen ideaal. Een leuke tekst op de muur in de huiskamer of keuken doet het altijd goed.

☑️ Kies het juiste formaat sjabloon uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw sjabloon ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw sjabloon dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Muursjablonen

Muursjablonen voor een eigentijdse uitstraling

Verfsjabloon op de muur. Een muurschildering maken met een sjabloon is makkelijker dan u waarschijnlijk denkt. Met de juiste sjablonen op de muur, goede inkt / verf en een inktroller of kwast kunt u heel snel een boodschap overbrengen die aanslaat bij bezoekers. U kunt elk gewenste muursjabloon zelf maken met ons gratis online ontwerpprogramma. Bepaal het formaat en upload uw bedrijfsnaam, logo of een slogan dat uw bedrijf kenmerkt. Sjablonen op een kinderkamer zijn bijvoorbeeld ook heel gewild. Ontwerp meerdere muursjablonen of herhaal de verfsjabloon op de muur meerdere keren naast of onder elkaar. Elk sjabloon voor een muurschildering is bij goed gebruik honderden keren te gebruiken.

 

Hoge kwaliteit muursjablonen en accessoires

Onze muursjablonen zijn van het gerenommeerde merk Mylar. De sjablonen voor op de muur zijn gemaakt van dun, flexibel en sterk kunststof. Bovendien kunt u de sjabloon na een muurschildering telkens gemakkelijk reinigen en opnieuw gebruiken.  Sjablonen op de hout kleurt u het best met onze Kortho sjabloneer inkten. Gebruik een inktroller en het speciale inktkussen wanneer u het ontwerp van een sjabloon als muurschildering of op kratten en pallets wilt gebruiken. Wij hebben verschillende kleuren inktpatronen in ons assortiment. Bent u van plan om een sjabloon voor een muurschildering buiten te gebruiken? Met een krijtspray creëert u een prachtige tijdelijke muurschildering met het sjabloon. Met water heeft u de stenen muur of een houten wand zo weer schoon. Om uw sjabloon na een muurschildering vaak te kunnen gebruiken, kunt u deze het best schoonmaken met een goed reinigingsmiddel, zoals de Kortho Solvent.

 

Muursjabloon zelf maken

In onze collectie vindt u een groot aantal bestaande sjablonen voor op de muur. U kunt kiezen uit verschillende formaten lettersjablonen, cijfersjablonen en sjablonen met tekens zodat u altijd een mooie muurschildering kunt maken met een sjabloon. Maar wilt u een uniek sjabloon voor een muurschildering, ontwerp er dan zelf een. 

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten tijdens het ontwerpen van uw muursjablonen. Houdt alleen rekening met een ruimte van minstens twee centimeter tussen de rand van de muurschildering sjabloon en het ontwerp, wanneer u een muursjabloon zelf gaat maken. Zo voorkomt u dat u onbedoeld naast het sjabloon op de muur verft. Voordat u de bestelling aan ons doorgeeft, kunt u eerst de proefdruk bekijken. Bij twijfels of vragen, kunt u altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp voor een vrijblijvend advies op maat. Pas wanneer u helemaal tevreden over het ontwerp bent, geeft u uw akkoord en stuurt u de opdracht naar ons toe. Bestelt u op werkdagen vóór 15.00 uur, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Nog dezelfde dag sturen wij de sjablonen naar het door u opgegeven adres.

 

Muursjablonen voor allerlei toepassingen

Met onze online ontwerptool kunt u, behalve zakelijke sjablonen, ook bijvoorbeeld verfsjablonen voor de kinderkamer maken. Sjablonen op de kinderkamer kunt u ook zelf ontwerpen met ons online ontwerpprogramma. De verfsjablonen voor de kinderkamer kunt u hiermee gemakkelijk samen met uw zoon of dochter ontwerpen. Een leuke bezigheid om bijvoorbeeld samen met sjablonen een muur te schilderen. Bovendien kunnen sjablonen voor de kinderkamer gemakkelijk veranderd worden, zodat de kamer er telkens weer anders uitziet. Maar er zijn natuurlijk meer toepassingen voor muursjablonen dan alleen het gebruiken van verfsjablonen voor de kinderkamer. Decoreer bijvoorbeeld een winkelruit, de wanden van een toilet en badkamer, of gebruik sjablonen om een muur te schilderen van een evenementenlocatie.