Papieren draagtas

Stempel voor papieren draagtas

Gratis plastic tasjes bij boodschappen of nieuwe aankopen zijn al vanaf 1 januari 2016 verleden tijd. De Europese Unie heeft alle lidstaten (waaronder België) verplicht om een verbod te leggen op het uitgeven van gratis plastic tassen. De dunne plastic "lus" tasjes mogen nog wel uitgegeven worden, maar vanaf nu moet er voor betaald worden. Of je nu een boetiek, speciaalzaak of verkooppunt van levensmiddelen hebt, het verbod geldt voor iedereen.

Hoewel dit verbod een positief effect heeft op het milieu, heeft het daarnaast ook zijn werking op de portemonnee van de consument. Zowel voor de consument als de winkelier is het niet prettig om voor ieder tasje een bedrag van €0,25 of meer te rekenen. Als winkelier staat u voor een dilemma: u wilt uw klanten goede service bieden als het gaat om het meenemen van uw producten, maar gratis tasjes meegeven kunt u niet meer doen.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Gelukkig biedt Kantoorstempels.nl u de oplossing!

U wilt natuurlijk niet achterlopen en een grote boete riskeren. Uw imago speelt ook mee, want hoe duurzamer, hoe beter. In plaats van iedere consument een plastic tas te geven, zouden papieren draagtasjes een flinke vooruitgang zijn. Wist u dat u als Nederlander gemiddeld 170 winkeltassen per jaar verspilt? Dat is natuurlijk niet alleen zonde, maar ook duur en niet gunstig voor onze aarde.

Papieren winkeltasjes zouden een uitkomst voor de detailhandel zijn wat materiaal betreft, maar u wilt natuurlijk niet achteruit gaan op het gebied van reclameruimte. 

Kijk eens naar onze houten handstempels, die een grote en duidelijke afdruk achterlaten op allerlei materialen (zoals Kraftzakken, karton en textiel), zodat uw logo alsnog duidelijk en goedkoop op de milieuvriendelijke papieren draagtassen staat.

Met deze stempels bent u niet alleen milieubewust, maar ook financieel goed bezig; doordat u éénmalig een stempel aanschaft kunt u daarna jaren vooruit met het stempelen van papieren tassen of craftzakken.