Port betaald

Port betaald stempel: uitleg, voordelen & mogelijkheden van onze stempels

De gemiddelde ondernemer die pakketten, dozen of materialen verzendt, kan eigenlijk niet zonder stempels om de zendingen die met de post meegaan te voorzien van een bedrijfslogo, nuttige informatie of een bepaalde boodschap. Een van de meest gebruikte stempels van mensen die veel pakketten en producten versturen, is een stempel met Port Betaald logo erop. Indien u zo'n stempel wilt kopen, waar doet u dat dan? Nou, gewoon bij Kantoorstempels.be!

☑️ Kies een Port Betaald stempel uit.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw Port Betaald stempel(s) dezelfde dag nog.

 

Bekijk al onze Bpost stempels
 

Port betaald stempel

Wat is een Port Betaald stempel?

Een Port Betaald stempel is een Bpost stempel die u kunt gebruiken om uw poststukken mee te frankeren. Hoe werkt zo'n stempel en hoe dient u een Port Betaald enveloppe te gebruiken? 

U mag een Port Betaald stempel Bpost gebruiken als u een zakelijk overeenkomst met het postbedrijf heeft afgesloten. Hierbij mag u met een stempel Port Betaald enveloppen voordrukken. Van tevoren dient u als ondernemer aan te geven hoeveel enveloppen u aanlevert en wat het gewicht is. De enveloppen met de stempelafdruk 'Port Betaald' erop worden met een orderformulier, waarop deze gegevens staan vermeld, ingeleverd bij Bpost.

 

Port Betaald logo stempel: waar te koop?

U vindt Port Betaald stempels in het assortiment van Kantoorstempels.be. Kies nu uw eigen poststempel uit en bestel deze in de door u gewenste hoeveelheden met een paar klikken in onze webshop. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 15:00 uur en we verzenden het vrijwel altijd dezelfde dag nog!
 

Voordelen van Port Betaald versturen

Uw bedrijfspost via enveloppen met Port Betaald versturen heeft een aantal interessante voordelen:

  1. In de eerste plaats het gemakkelijk om snel veel post te stempelen en te versturen. U hoeft niet zelf met postzegels in de weer, maar kunt razendsnel met een stempel uw zendingen frankeren. Vervolgens kunt u in één keer uw enveloppen aanbieden bij het postbedrijf en deze tegelijk Port Betaald versturen.
  2. Een tweede voordeel van zo’n stempel op uw post zetten is dat u hiermee echt opvalt tussen de andere post. Een Port Betaald enveloppe gebruiken is dan ook een manier om op een slimme manier onder de aandacht te komen van mensen die uw poststuk in handen krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat poststukken met een stempel Port Betaald 15 procent meer opvallen dan enveloppen zonder dit soort stempels.
  3. In de derde plaats kunt u met het gebruik van deze stempels, zeker in grote aantallen, als bedrijf korting krijgen op de verzendkosten van uw bedrijfspost. Zeker als het gaat om honderden of duizenden enveloppen of reclamefolders, kan dit een aanzienlijke besparing opleveren op de stuksprijs per verzending.