Stempelkaarten

Stempels voor stempelkaarten

ent u op zoek naar de juiste stempel voor klanten- of stempelkaarten, zoek niet verder want wij hebben een groot assortiment aan stempels. Wilt u een zelf-inktende stempel aanschaffen, dan is het van belang dat het papier van de stempelkaart geen glad papier is. Heeft u de stempelkaart al laten maken en is het MC of glad papier, dan adviseren wij een handstempel met een los stempelkussen met speciale sneldrogende inkt. Gebruikt u een gewoon standaard stempelkussen dan droogt dit niet op het gladde papier en komen er vlekken op de kaart. Laat ons door u adviseren omtrent uw stempelkaart en stempelinkt zodat u geen problemen krijgt door een verkeerde keuze. Vragen? Laat ons u adviseren omtrent uw stempelkaart en stempelinkt zodat u geen problemen krijgt door een verkeerde keuze. 

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempelkaarten
Inkt waterbasis
Inkt in zelf-inktende stempels is op waterbasis. Geschikt voor op hvo (standaard) papier. Op glad (MC) papier droogt deze inkt niet of heel langzaam.
Inktkussen verwisselbaar
Het inktkussentje van de zelf-inktende Colop en Trodat stempels is gemakkelijk te verwisselen voor een nieuwe.
Handstempel voor stempelen op gladde spaarkaarten
Heeft u een spaarkaart van glad MC papier? U heeft dan een handstempel nodig en een StazOn inktkussen. Deze bevat sneldrogende inkt en voorkomt vlekken.

De papierkwaliteit van uw stempelkaart is erg belangrijk!

Het beste is dat u met uw drukker eerst overlegt welke papiersoort u wilt voor uw stempelkaarten. Wij adviseren een standaard papiersoort (dus niet glad). U kunt dan iedere stempel gebruiken die u wilt. Heeft u de stempelkaarten al besteld en zijn deze glad? In dat geval kunt u niet anders dan een handstempel met houten montuur bestellen en een StazOn stempelkussen. In dit kussen zit een sneldrogende inkt. Het nadeel is dan wel dat u na iedere keer het StazOn kussen gebruikt te hebben deze goed moet sluiten omdat de inkt anders snel uitdroogt. De StazOn inkt droogt ook perfest op hout, leer en andere lastige ondergronden.

Welke inkt moet u gebruiken voor het stempelen op kaarten?

Voor de keuze van de juiste stempel moet u eerst even kijken naar het papier van uw kaart. Elke inkt van de verschillende soorten stempels heeft een andere uitwerking en droging. Zelfinktende stempels zijn altijd gevuld met een inkt op waterbasis en kunnen alleen op standaard papier gebruikt worden. 

De keuze van de juiste inkt is cruciaal voor een perfecte afdruk.
 

Glad papier: handstempel en sneldrogende inkt

Heeft u stempels of klantenkaarten op glad papier laten drukken dan heeft u een inkt nodig met een snelle droging. Een houten handstempel in combinatie met een StazOn inktkussen is een ideale combinatie.
 

Standaard papier: talloze mogelijkheden

Voor niet-glad papier kunt u allerlei soorten stempels kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een zelfinktende met inkt op waterbasis. Deze stempels kunnen worden aangepast met een bedrijfslogo, naam, of een aangepast ontwerp dat de uitstraling/het imago van uw merk versterkt.

Kies een stempel op basis van de grootte van uw stempelkaart. Bijvoorbeeld, ga voor de rechthoekige Colop Printer 10 of kies een kleinere vierkante variant, zoals de Trodat Printy 4921.
 

Een stempelkaart: waarvoor gebruiken?

Een stempelkaart wordt vaak gebruikt om klanten te binden. Krijgt de klant bij een volle stempelkaart korting, en zal dan waarschijnlijk eerder terugkomen. 

  • IJssalons gebruiken hem vaak voor een extra bolletje ijs, maar er zijn uiteraard nog meer toepassingen voor de winkeliers te bedenken.
  • Een stempelkaart kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden bij een tocht. Een schaatstocht, een speurtocht of een uitgezette autorit met oldtimers. Zo weet u dat de deelnemers langs alle controleposten zijn gekomen.

Kortom: wees creatief en gebruik uw stempelkaart niet alleen goed m.b.t. de inkt maar ook als marketingobject!

 

Stempel voor stempelkaart maken bij Kantoorstempels

Onze zelfinktende stempels kunnen gepersonaliseerd worden. Met behulp van onze creator plaatst u er eenvoudig letters, tekst of bijvoorbeeld een logo op. Het is bij veel stempels ook mogelijk om een bestand te uploaden. Hulp nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op!