Plaatje Colop Printer 54

Stempelplaatje Colop Printer 54

Stempelplaat Colop Printer 54. Bestel ook een nieuw inktkussentje voor de Colop Printer 54.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 40mm

18,20 Excl. btw
22,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Stempelplaatje met maximale afmeting 50x40 mm. Als uw oude tekstplaatje Colop Printer 54 niet meer juist is, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje. Druk het stempelmachientje 1 mm in en druk op de knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen.  

 

Vergeet niet altijd ook een nieuw inktkussentje te bestellen. 

Het oude kussentje is bijna altijd ingesleten op de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje E/54 om dit te voorkomen. Gemakkelijk online te bestellen via deze site.

 

Hergebruik uw Colop Printer 54 met een nieuw stempelplaatje

Geef uw stempel een upgrade met een nieuw stempelplaatje voor de Colop Printer 54. Of u nu een verandering in adresgegevens heeft of gewoon een nieuwe look wilt, een vervangend stempelplaatje is de ideale oplossing. Met een maximale afmeting van 50x40 mm past dit plaatje perfect bij uw bestaande stempel en zorgt het voor heldere en scherpe afdrukken.

 

Belangrijke punten om te onthouden:

Eenvoudig te vervangen: Het vervangen van uw stempelplaatje is een fluitje van een cent. Selecteer het juiste model, ontwerp uw eigen afdruk met behulp van onze handige creator, bekijk een proefdruk en plaats uw bestelling. U ontvangt het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor een snelle en gemakkelijke installatie op uw stempel.

Herstelt functionaliteit: Met een nieuw stempelplaatje kunt u de functionaliteit van uw stempel weer optimaal benutten. Zelfs na wijzigingen in uw contactgegevens kunt u weer moeiteloos professionele afdrukken maken.

Vervang ook het inktkussen: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het verstandig om ook het inktkussen te controleren en indien nodig te vernieuwen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussen worden ingedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt kan vasthouden. Door zowel het plaatje als het inktkussen te vervangen, kunt u genieten van consistente en hoogwaardige afdrukken.

 

Vernieuw uw tekstplaatje Printer 54

Geef uw vertrouwde Colop Printer 54 een frisse uitstraling met een nieuw stempelplaatje. Met eenvoudige installatie en verbeterde functionaliteit bent u weer klaar om professionele afdrukken te maken voor al uw zakelijke behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.