Stempelshop

In onze stempelshop vindt u alle stempels

Bent u op zoek naar een standaard stempel, een speciale stempel of een stempel met uw bedrijfsnaam en logo? In onze stempelshop vindt u alle mogelijkheden. Ook boekhoudstempels, stempels voor onderweg, numeroteurs en nog veel meer kunt u via deze stempelshop bestellen.

☑️ Kies het juiste type stempel in de shop uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel online ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempelshop

Online ontwerpmodule op onze stempelshop

Zodra u een stempel heeft uitgezocht kunt u starten met het online ontwerpen van de tekst en eventueel een afbeelding voor uw stempel. In onze stempelshop zit een ontwerpmodule waar u alles kunt invullen en vormgeven. Lettertypes, tekst grootte, afbeeldingen, alles kan, ook uw eigen bedrijfslogo kunt u uploaden. Wilt u een stempel met hokjes en teksten erin voor bijvoorbeeld uw boekhouding dan kunt u dit tevens in de ontwerpmodule van deze webshop maken. Als alternatief voor deze zogenaamde blok stempels/boekhoudstempels kunt u dit ook in Excel maken. Maak er een pdf van en upload deze in onze ontwerpmodule.

Stempels voor het bedrijfsleven

Stempels zijn onmisbaar voor het bedrijfsleven. Tegenwoordig worden ze weliswaar minder vaak gebruikt als voor het digitale tijdperk maar ze zijn nog steeds onmisbaar. Een naam- en adres stempel op een folder, een spaarkaart, een stempel op een werkgeversverklaring en zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen waar stempels voor gebruikt worden. En dan zijn er nog veel nieuwe toepassingen van deze tijd. In onze stempelshop verkopen wij stempels voor het stempelen op papieren tassen. Nu winkels geen plastic tasjes meer meegeven zijn papieren kraftzakken en tassen heel populair en deze worden vaak met een grote stempel voorzien van logo en de website naam of telefoonnummer. Dit gebeurt dan weer met speciale sneldrogende inkten. Al deze stempels en speciale inkten vindt u in deze stempelshop.

 

Stempels voor privé

Ook privé worden steeds meer stempels gebruikt. Zo is de textielstempel heel populair. Dit is een stempel met losse letters die u zelf steeds weer van afdruk kunt wijzigen. U kunt hiermee voor de kinderen labeltjes stempelen in hun sportkleding voor school of voor de sportclub. Hetzelfde kunt u doen met de kleding van oma of opa in het bejaardenhuis. Zo raakt u nooit meer de kleding kwijt. Een andere toepassing is een ex-libris stempel. Ontwerp een leuke afbeelding met uw naam en laat er een mooie stempel van maken. Stempel deze dan in boeken, tijdschriften of andere dingen die u uitleent. Zo wordt er niet vergeten dat ze van u zijn en raakt u dit ook niet kwijt. Dan zijn er nog stempels met, door u zelf te verzinnen, grappige teksten die, in combinatie met speciale Noris 170 stempelinkt voor op eieren, mooie stempelafdrukken op gekookte eieren maken. Niet alleen leuk voor de Paasdagen maar eigenlijk altijd wel leuk. Stempels voor een bloemenkaartje, stempels voor op etiketten als u zelf jam maakt en zo zijn er nog heel veel mogelijkheden. Kijk maar eens op onze stempelshop voor de diverse toepassingen.

 

Standaard stempels met datum, cijfers of teksten

Naast stempels met uw eigen gegevens hebben wij ook een groot assortiment aan standaard stempels. Dat kunnen datumstempels zonder extra tekst zijn maar ook datumstempels met standaard teksten die onderling doordraaibaar zijn. Daarnaast hebben wij in de stempelshop een groot assortiment van cijferbandstempels en numeroteurs. De cijferbandstempels kunnen zelfinktend zijn maar we hebben ook modellen waarbij u een los stempelkussen kunt aanschaffen. In alle gevallen kunt u de cijferbanden van de cijferbandstempels met de hand doordraaien. Onze Reiner numeroteurs daarentegen kunnen automatisch doornummeren. U maakt daarbij zelf een keuze hoe vaak ze moeten doornummeren. Ook in deze Reiner numeroteurs biedt onze stempelshop een grote keuze.

                                                  

Brandstempels, lakstempels en reliëfstempels

Ook brandstempels, lakstempels en preegstempels maken wij zelf. De levertijd is iets langer dan die van rubberen stempels omdat het productieproces langer duurt. Kijk in stempelshop naar de producten en de mogelijkheden. Met brandstempels maak je een mooie brandafdruk in hout, leer, kurk of kunststof. Met een lakstempel versier je een document of envelop. Datzelfde kan ook met een reliëfstempel maar een reliëfstempel kan ook gebruikt worden om briefpapier een chique uitstraling te geven of een boek te versieren met een ex-librisstempel.

 

Sjablonen standaard en met eigen ontwerp

Sjablonen bestellen kan ook via onze stempelshop. Wij hebben standaard letter en cijfersjablonen maar ook kun u uw eigen sjabloon vormgeven. Sjablonen voor kisten of pallets zijn onze specialiteit. In lettertypes is er niet veel keuze aangezien de techniek van een sjabloon slechts enkele lettertypes toestaat. Naast de reeds genoemde toepassing zijn sjablonen tegenwoordige ook populair voor muurtesten voor binnen en buiten. Ook sjablonen voor een tijdelijke boodschap zijn steeds populairder. Stel je voor dat uw bedrijf een opening viert. Dit kan dan al op enkele honderden meters afstand met spuitkrijt en sjablonen op de stoep kenbaar gemaakt worden. Dit geldt ook voor een bruiloft, een geboorte, parkeerruimte of welke andere gelegenheid dan ook. Na twee regenbuien of een emmer water is de krijtboodschap weer weggespoeld.

 

Snelle levertijd indien u via onze stempelshop een stempel bestelt

Wij streven ernaar om alle stempel bestellingen via onze stempelshop, die op werkdagen bij ons binnen zijn voor 15.00 uur, dezelfde dag nog op de post te hebben zodat u de volgende dag al kan stempelen!