Stencil

Stencil laten maken? Dat doet u bij Kantoorstempels.be

Bij Kantoorstempels.be bent u aan het juiste adres voor prachtige, dunne en flexibele stencils van hoogwaardig 'Mylar'. U bepaalt zelf helemaal hoe het ontwerp eruit komt te zien. Kies simpelweg een gewenst formaat, ontwerp uw stencil online en plaats uw bestelling bij Kantoorstempels.be.

☑️ Kies het juiste formaat stencil uit.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw ontwerp maken of een ontwerp uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stencil dezelfde dag.

 

Bekijk onze stencils / sjablonen

Stencil maken: snel en eenvoudig 

Wat is een stencil? Een stencil is dé manier om uw bedrijf te laten opvallen. Met een eigen stencil - ook wel sjabloon genoemd - kunt u uw bedrijfsnaam, logo of pakkende tekst uitdrukken. Een doeltreffende marketingtool dus! Bij ons kunt u online een sjabloon/stencil op maat maken en bestellen. Gebruik ons ontwerpprogramma en creëer helemaal naar uw wensen een eigen stencil. 

Onze stencils zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals buitenmuren, binnenwanden en stoeptegels. Laat uw bedrijf opvallen met een gepersonaliseerd stencil, precies zoals u het wilt!
 

Online ontwerptool

Wilt u een stencil kopen, dan weet u dat u een middel bestelt waarmee u uw bedrijf goed op de kaart kunt zetten. Gebruik voor het ontwerp onze handige online ontwerptool. Houd bij het ontwerpen wel rekening met enkele zaken:

  1. De snijlijn van de stencil is 2 cm. Zorg ervoor dat uw ontwerp minstens 2 cm verwijderd is van deze snijlijn om vlekken buiten het ontwerp te voorkomen bij het inkleuren met een spuitbus of roller.
  2. Zet een logo of tekst met verbindingsstreepjes (van minimaal 2 mm) aan elkaar om te voorkomen dat delen van het logo eraf vallen.

 

Stencil toepassingen

In slechts een paar stappen kunt u bij Kantoorstempels.nl een stencil maken, die u op diverse manieren kunt gebruiken. En of u nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste beginner, onze inktrollers en stencils zijn eenvoudig te gebruiken!
 

Kantoorgebruik

Wilt u bijvoorbeeld de wanden van uw kantoorpand voorzien van een logo of merknaam? Met een stencil en een goede verfroller met inkt is deze klus eenvoudig te klaren! Ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige inktrollers en verfijnde stencils, ontworpen voor gebruiksgemak en duurzame resultaten. Kies voor Kortho-inkt en laat uw logo of merknaam stralen op pallets, kratten en wandmeubels. 

Horecazaak

Als u een horecabedrijf heeft, is het ook een goed idee om een stencil te laten maken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld taarten, koffie of andere lekkernijen eenvoudig decoreren.
 

Tijdelijk evenement

Verwacht u binnenkort een evenement of festival, mogelijk op uw bedrijfsterrein? Dan kunt u bij ons een stencil laten maken met een passende tekst en/of pijlen om de looprichting aan te geven. Met krijtspray kunt u een tijdelijk ontwerp op straat creëren. 

 

Stencils hergebruiken

Laat u door ons een stencil maken, dan weet u dat u gekozen heeft voor kwaliteit. Onze stencils worden vervaardigd uit flexibel en dun kunststof, bekend als Mylar. Dit witte polyester is eenvoudig te reinigen na gebruik, bijvoorbeeld met behulp van het effectieve Kortho schoonmaakmiddel. Hierdoor kunt u het stencil moeiteloos hergebruiken. 

Een uitstekende keuze als u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op verschillende plekken in uw kantoor wilt aanbrengen of de looprichting naar de toiletten wilt markeren tijdens evenementen.

 

Stencil kopen bij Kantoorstempels.be

Bekijk onze uitgebreide collectie wanneer u van plan bent een stencil te kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om een stencil op maat te maken, waarbij u uw eigen unieke ontwerp in een sjabloon kunt laten lasersnijden. De stencils/sjablonen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Nadat u een stencil heeft uitgekozen en ontworpen, kunt u op dezelfde pagina direct uw bestelling plaatsen.
 

Snelle levering

Als u van plan bent een stencil te kopen, dan wilt u hem waarschijnlijk ook snel in huis hebben. Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij de stencil dezelfde dag nog. Direct na ontvangst van uw order laseren wij met grote precisie het door u bestelde ontwerp uit.