Trodat Printy 4914

Trodat Printy 4914, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 63 x 25mm

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Printy 4914: De veelzijdige zelf-inktende stempel

Stempel Trodat Printy 4914, zelf-inktend met afdrukformaat van 63x25 mm. geschikt voor maximaal 6 regels. Het ingebouwde stempelkussentje gaat 1000-den afdrukken mee en is dan gemakkelijk weer te vervangen. Een nieuw kussentje is extra te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papiersoorten. T.z.t. kunt u, indien u de de tekst wilt wijzigen, kunt u gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedrukt is op de vorige tekst. Maak gebruik van onze handige ontwerp module om uw stempel zelf te vorm te geven. Vervolgens krijg u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

Trodat 4914, voor het afdrukken van belangrijke informatie

De Trodat Printy 4914 is een innovatieve zelf-inktende stempel die perfect voldoet aan jouw stempelbehoeften. Met zijn compacte formaat en uitstekende prestaties is deze stempel een betrouwbare metgezel voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. In deze tekst ontdek je meer over de indrukwekkende kenmerken van de Trodat Printy 4914 en waarom het een uitstekende keuze is.

De Trodat Printy 4914 biedt een afdrukformaat van 38 x 14 millimeter, wat ruimte biedt voor het afdrukken van belangrijke informatie, zoals bedrijfsnamen, contactgegevens of persoonlijke boodschappen. Dankzij dit veelzijdige formaat kun je met gemak een professionele indruk maken op diverse documenten.

Wat de Trodat Printy 4914 onderscheidt, zijn de beschikbare kleuren inktkussens. Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke zwarte inkt of een opvallendere kleur wilt, zoals rood, blauw of groen, de keuze is aan jou. De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat zorgt voor heldere en scherpe afdrukken. Bovendien is deze inkt milieuvriendelijk en gaat hij lang mee.

Een van de handige functies van de Trodat Printy 4914 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is of je wilt een nieuwe boodschap afdrukken, hoef je alleen maar het tekstplaatje te verwisselen. Dit bespaart kosten en maakt de stempel flexibel aanpasbaar aan veranderende behoeften.

 

Printy 4914 met inktkussentje geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken

Wat betreft duurzaamheid, maakt de Trodat Printy 4914 gebruik van een hoogwaardig inktkussentje dat geschikt is voor 4000 tot 7000 afdrukken. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van scherpe en heldere afdrukken zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussentje.

Of je nu een klein bedrijf runt en professionele documenten wilt markeren, of gewoon je persoonlijke papierwerk wilt organiseren, de Trodat Printy 4914 is een betrouwbare metgezel. Met zijn indrukwekkende afdrukformaat, kleuren inktkussens op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje biedt deze stempel veelzijdigheid en flexibiliteit voor al je stempelbehoeften.

Kortom, de Trodat Printy 4914 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke zelf-inktende stempel. Bestel vandaag nog je eigen Trodat Printy 4914 en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze veelzijdige stempel!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4914

Inktkussentje Trodat Printy 4914

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 59x22mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.