Kleding stempel

Naamstempel voor kleding: nuttig én creatief

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het gebruik van diverse soorten stempels, inclusief het stempelen op textiel. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan stempels en stempelinkten die specifiek geschikt zijn voor stempelen op textiel/kleding. Een kledingstempel biedt tal van mogelijkheden, geschikt voor verschillende toepassingen. Het is belangrijk om voor elke stempeltaak de juiste stempel en inkt uit te kiezen. 

In ons assortiment vindt u hoogwaardige textielstempels van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij het selecteren van de stempel en inkt die perfect aansluiten bij uw wensen.

☑️ Kies het juiste type kledingstempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw naamstempel voor kleding dezelfde dag.

 

Stempels laten maken met uw ontwerp
 

Kleding stempel

Waarom kiezen voor een kledingstempel?

Iedereen is bekend met het probleem van verloren kledingstukken. Of het nu gaat om kinderen die gaan zwemmen, naar de sportschool gaan of uzelf die naar de fitness gaat, het gebeurt vaak dat een kledingstuk ergens wordt achtergelaten. Als u geluk hebt, vindt u het misschien terug tussen de gevonden voorwerpen. Maar als er geen naam op de kleding staat, is het risico groter dat het voorgoed verloren gaat. Om dit ongemak te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om een naam op kleding te stempelen met een speciaal ontworpen kledingstempel of textielstempel.

 

Voordelen van een kledingstempel met naam

Dankzij een kledingstempel met naam zullen uw kinderen of uzelf nooit meer kledingstukken verliezen. Ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingstehuizen kan het handig zijn om kleding te voorzien van een naam met behulp van naamstempels. Deze kleding wordt vaak gezamenlijk gewassen, en dankzij de naamstempel is het zeer eenvoudig om de kleding weer aan de juiste persoon toe te wijzen.

Wanneer u textielproducten verkoopt, kunt u met een textielstempel uw producten markeren met uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor krijgen uw producten een unieke uitstraling en worden ze gemakkelijk herkenbaar voor uw klanten.

Kortom, er zijn talloze leuke en praktische toepassingen van een textielstempel of kledingstempel met naam.

 

Verschillende soorten kledingstempels

Op zoek naar een stempel voor kleding? Dan vraagt u zich wellicht af welke soorten stempels er beschikbaar zijn. We hebben een breed scala aan opties:
 

Doe-het-zelf textielstempel

Onze Colop Printer 20 textielstempel wordt geleverd met een set letters en cijfers. Met behulp van het bijgeleverde pincet plaatst u eenvoudig de gewenste letters en cijfers in de stempel. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke naam of tekst u op de stempel wilt gebruiken. Deze stempels zijn ideaal voor het markeren van kledingstukken van verschillende personen.
 

Zelfinktende stempel

Als u het uzelf gemakkelijk wilt maken, is het een slim idee om te kiezen voor een zelfinktende stempel met uw naam of logo. Hiermee kunt u op een snelle en efficiënte manier kledingstukken van een stempel voorzien, wat met name voordelig is voor bedrijven. Deze stempels kunnen zelfs dienen als een naamstempel voor uw bedrijf op textielproducten. Naast de speciale textielstempel kunt u alle Colop Printer, Colop Classic en Colop Expert stempels inzetten als kledingstempels. Het enige wat u dan nog moet doen is een speciale textielinkt aanschaffen.

Houten kleding stempels

Voor wie op zoek is naar iets anders dan een zelfinktende kledingstempel, bieden wij ook houten handstempels aan. Met deze stempels kunt u uw eigen ontwerp samenstellen via onze online ontwerptool. Hierdoor kunt u niet alleen tekst toevoegen, maar ook afbeeldingen of logo's. Denk bijvoorbeeld aan een kledingstempel met uw logo of een speciale tekening. Hiermee maakt uw naamstempel voor kleding nog meer indruk!

 

Naam in kleding zetten: een creatieve bezigheid

Stel u eens voor: een mooie tekst op een jeansbroek of een afbeelding op een T-shirt. Het kan een plezierige en creatieve activiteit zijn om samen met uw kinderen een middagje aan de slag te gaan met het stempelen van kleding. Laat hun fantasie de vrije loop! Na deze leuke activiteit heeft iedereen unieke en gepersonaliseerde kledingstukken in de garderobe.

 

Kies voor speciale textielinkt

In ons assortiment vindt u verschillende kleuren textielinkt. Als u werkt met een houten kledingstempel die textielinkt vereist, is het belangrijk om goed te letten op de specificaties van de inkt. U wilt immers dat het resultaat zo lang mogelijk blijft. Daarom is het van belang om te kijken naar de samenstelling van de inkt, de was-bestendigheid ervan, en voor welke soorten stoffen deze geschikt is. Niet alle inkten zijn namelijk geschikt voor alle materialen. Onze Noris 325 en Noris 320 stempelinkten zijn bij uitstek geschikt voor het stempelen van kleding. Mocht u twijfels hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van advies!

 

Online bestellen van uw naamstempel voor kleding

U kunt uw kleding naamstempel eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering. Als u uw bestelling plaatst op werkdagen vóór 15.00 uur, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Heeft u vragen over een specifieke kledingstempel of twijfelt u of uw kleding geschikt is om te markeren met een stempel? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stempel.