Textiel stempel

Textielstempel: gegevens in textiel stempelen

Gegevens stempelen op stof? Dit is mogelijk met een textielstempel. Een unieke mogelijkheid om textiel te markeren! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve stempel en passende stempelinkt. Wij hebben een uitgebreid assortiment stempels voor het bedrukken van textiel. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod en bestel de juiste stempel inclusief inkt in onze webshop. Graag laten we u kennismaken met ons diverse assortiment, want bij ons slaagt u ongetwijfeld in uw zoektocht naar de perfecte textiel stempel.

☑️ Kies het juiste type textielstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw textielstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw textielstempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Textielstempel

Waarom kiest u voor textiel bedrukken met een stempel?

Er zijn allerlei redenen waarom het zinvol is textiel te markeren met textiel stempels. U merkt textiel bijvoorbeeld bij kleding van schoolgaande kinderen. Dit komt van pas op school, maar ook in het zwembad of in de gymzaal. Op die manier voorkomt u dat andere kinderen er met de kleding van uw zoon of dochter vandoor gaan. Een vergissing is natuurlijk menselijk, maar met een textielstempel uit onze webshop voorkomt u dat kleding kwijtraakt of elders terechtkomt. Mocht het dan alsnog bij de gevonden voorwerpen terecht komen, dan is het des te makkelijker om de eigenaar van het kledingstuk terug te vinden door gebruik te maken van de textiel stempel. Daarnaast is textiel stempelen ook interessant voor ondernemers en allerlei soorten instellingen. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding van het personeel. Door een textiel stempels te gebruiken weet u precies welke kleding van welke werknemer is. In plaats van naambadges kunt u ook een textiel stempel gebruiken om de naam te stempelen op stof.

 

Colop Printer 20 Textiel stempel: voor het markeren van kleding

De Colop Printer 20 Textiel stempel is een textielstempel voor het markeren van kleding bij kinderen. Het komt van pas bij allerlei (sport)activiteiten. Ideaal voor de gymlessen op school of tijdens de zwemlessen in het openbare zwembad. De kleding van uw zoon of dochter markeert u bijvoorbeeld met naam, telefoonnummer en adresgegevens. De tekst op de stempel zet u zelf in elkaar met behulp van de bijgevoegde pincet. Dit doet u met de bijgeleverde letters en cijfers. De stempel is uiterst gebruiksvriendelijk en dus kunt u er direct mee aan de slag.

 

Noris 325: inkt voor textiel te stempelen

Noris 325 is speciale stempelinkt voor het markeren van textiel. Het is ook te gebruiken bij zelf-inktende stempels van de merken Colop en Trodat. U heeft de keuze uit de kleuren zwart, blauw, rood en groen. Kleding die u markeert met deze inkt is vaak al binnen 1 minuut droog. Daarom is het een ideale inkt om te stempelen op stof. De inkt is niet geschikt voor synthetisch textiel en let er ook op dat u de kleding eerst wast alvorens u de inkt gebruikt. Noris 325 is geschikt voor zowel industriële stempelkussens als zelf-inktende stempels.

Noris 320: kwalitatieve stempelinkt

Noris 320 is speciale stempelinkt die u gebruikt voor textiel. De inkt heeft een inhoud van 50, 250 of 1.000 milliliter en is er in de kleuren zwart en rood. Noris 320 is geschikt voor gebruik op industriële stempelkussens, maar is ook te combineren met een metalen stempelplaat. De inkt heeft een razendsnelle droogtijd van maar liefst 45 seconden. De waterbestendige inkt op alcoholbasis gebruikt u pas als het textiel is gewassen.

 

Houten stempels voor het bedrukken van textiel

Runt u een bedrijf en wilt u bedrijfskleding gemaakt van textiel stempelen met textiel stempels? Dan zit u bij ons helemaal goed. Hiermee is bedrijfskleding te markeren met een eigen tekst en/of logo. Dit komt goed van pas in de winkel of op een andere bedrijfsplek. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende houten stempels die allemaal bijdragen aan een verrassend mooi resultaat. Een prima reden om een kijkje te nemen bij ons veelzijdige aanbod, want bij ons koopt u een speciale textielstempel en diverse andere stempels zijn probleemloos te gebruiken in combinatie met textielinkt.

 

Waarom je textiel stempels bestelt bij Kantoorstempels.be

Textiel stempelen doet u natuurlijk met een textielstempel uit onze webshop. Iedere aankoop in onze webshop levert u voordelen op:

 

  • Iedere stempel die u maakt en/of bestelt voor 15:00 uur, gaat dezelfde werkdag nog op de post.
  • In onze stempelfabriek maken we al sinds 1993 stempels, dus doet u een aankoop bij een ware specialist.
  • Bij ons geniet u van een gratis online opmaak.
  • Wij bieden u de keuze uit meerdere textiel stempels en textielinkt voor diverse doeleinden.
  • Wij hebben een passend aanbod stempels en inkt voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Kortom: bestel een textiel stempel plus inkt in onze webshop en profiteer direct van al onze voordelen. Wij sturen uw aankoop zo spoedig mogelijk naar het opgegeven huis- of bedrijfsadres.