Verstelbare stempel

Het gemak van een multifunctionele verstelbare stempel

Wie op kantoor of in een magazijn de administratie doet, weet dat er nogal eens documenten, pallets of andere verpakkingen gestempeld moeten worden. Een verstelbare stempel is dan dé uitkomst. Hiermee kunnen verschillende data of teksten worden gestempeld. In het assortiment 'doordraaibare stempels' kunt u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld stempels met Belgische of Engelse teksten en stempels met teksten én cijfers.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

verstelbare stempel

Voordelen van een verstelbare stempel

Een doordraaibare stempel biedt een aantal voordelen. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar de juiste stempel wanneer u een document of verpakkingsmateriaal moet stempelen. U stelt namelijk steeds zelf de juiste datum of tekst in. Wij hebben ook stempels waarin diverse veelgebruikte teksten in één stempel zijn verwerkt, al dan niet met datum. U kunt kiezen uit zelfinktende stempels en handstempels die met de hand in te stellen zijn. Verstelbare datumstempels zijn duurzaam. Er staan ongeveer tien jaartallen op zo'n stempel, dus u kunt hem heel lang gebruiken. Een doordraaibare stempel is vaak ook multifunctioneel. Behalve de datum kunt u bij namelijk sommige modellen, zoals de cijferbandstempel, een eigen tekst erop laten maken. Dat is vooral handig wanneer u naast de datum ook uw bedrijfsnaam op het document of het verpakkingsmateriaal wilt hebben gestempeld.

 

Zelfinktende en handmodellen verstelbare stempels

In onze collectie hebben wij een ruim aanbod aan handstempels en zelfinktende verstelbare stempels voor teksten en data. Daarnaast zijn de verstelbare stempels gemaakt van kunststof of metaal. Welke u kiest, heeft grotendeels te maken met uw eigen persoonlijke voorkeuren en met de ondergrond waar de stempel op wordt gedrukt. Bij zelfinktende stempels is het stempelkussen in het apparaat ingebouwd. 

Wanneer u de stempel recht op de ondergrond drukt, komt er automatisch inkt op het tekstplaatje. Dit levert een haarscherpe stempelafdruk op. Het ingebouwde inktkussen gaat meestal 4.000 tot 7.000 afdrukken mee. Bij een handstempel heeft u apart een inktkussen nodig. Wanneer het te stempelen object geen papier is, maar bijvoorbeeld kunststof of een gladde oppervlakte, dan kunt u beter een handstempel kiezen. Hierbij kunt u dan een inktkussen gebruiken met sneldrogende inkt. Met een inktkussen maakt u duizenden afdrukken. Zodra de inkt gaat vervagen vervangt u het inktkussen of vult u het kussen met dezelfde inktsoort.

 

Maak een unieke verstelbare stempel

Heeft u een datumstempel nodig, een tekststempel of wilt u liever beiden op één stempel? In het laatste geval kunt u bij Kantoorstempels zelf een unieke verstelbare stempel maken. Met de gratis online ontwerptool maakt u in enkele minuten een stempel die geheel is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur. Personaliseer de stempel met uw bedrijfsnaam of een woord waarmee u duidelijk maakt wat er met het document of de verpakking is gebeurd of nog moet gebeuren. Niet ieder bedrijf is hetzelfde, dus niet iedere stempel is gelijk. Met één stempel waarop diverse gegevens zijn vermeld, bent u met één keer stempelen klaar. Klik op de stempel van uw keuze en upload uw bedrijfslogo of -naam, vergroot of verklein de afbeelding en kies een lettertype voor de tekst. Is uw ontwerp klaar, bekijk dan de proefdruk. Vóór 15.00 uur op een werkdag besteld, betekent dat u de stempel vaak de volgende dag in huis heeft.