Firma stempel

Je ziet ze op werkelijk elk kantoorbureau staan, firmastempels. Een laat u deze firma stempels nou net zelf online kunnen ontwerpen en bestellen bij ons. U maakt bij ons eenvoudig online uw eigen firma stempel op en u plaatst er ook nog eenvoudig uw bedrijfslogo bij. Zo heb je in één handomdraai een prachtig ontwerp op papier staan. Plaats uw logo en bijvoorbeeld uw adresgegevens eenvoudig in onze ontwerptool. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwerp wat u heeft gerealiseerd 1 op 1 wordt overgenomen op de firma stempel. Er zijn verschillende teksten die u op uw firmastempel kunt plaatsen. Naast het logo en de adresgegevens kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een website toe te voegen, zo weten uw klanten u online ook te vinden. Denk ook na over een KVK en BTW nummer (let op: dit is geen must, maar kiest men vaak voor) en een e-mailadres. Uiteraard kan een hele andere tekst ook. U bepaald wat er op uw firma stempel moet komen te staan. De prijs blijft hetzelfde.

 

 

Firma stempel bestellen

Er zijn vele modellen waarop u uw stempelplaat kan laten monteren. De meest voorkomende firma stempel is die met een geïntegreerd stempelkussen, ook wel een zelf-inktende stempel genoemd. In deze stempel zit een stempelkussen verwerkt, wanneer u de stempel indrukt wordt het ontwerp tegen het stempelkussen gedrukt en vervolgens tegen het papier. Eenvoudig in gebruik en dus de meest gebruikelijke keuze. Let wel op dat een zelf-inktende firma stempel alleen afgedrukt kan worden op papier. Voor een andere ondergrond adviseren wij u te kiezen voor een houten handstempel, eveneens handig voor het plaatsen van een afdruk van een firma. Bij een houten handstempel heeft u een apart stempelkussen nodig om een uiteindelijke afdruk op papier of op een andere ondergrond te kunnen maken. Het voordeel van een losse handstempel met een los inktkussen is dat u het inktkussen kan laten vullen met een stempelinkt die geschikt is voor een andere toepassing dan standaard papier. Voor glad papier hebben wij ook een andere inktsoort aangezien gewone inkt daar niet op droogt. Wij hebben een ruim assortiment aan inkten en voor elke ondergrond hebben wij specifieke inkten. Laat je hierover gerust informeren door onze klantenservice, wij staan je graag te woord.

Bent u niet helemaal zeker over de inhoud / haalbaarheid van uw ontwerp? Wij maken kosteloos een drukproef waarop u kunt zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien.