Firma stempels

Je ziet ze op werkelijk elk kantoorbureau staan, firmastempels.

En laat u deze firma stempels nou net zelf online kunnen ontwerpen en bestellen bij ons. U maakt bij ons eenvoudig online uw eigen firma stempel en u plaatst er ook nog eenvoudig uw bedrijfslogo bij. Zo heeft u in één handomdraai een prachtig ontwerp op papier staan. Plaats uw logo en bijvoorbeeld uw adresgegevens eenvoudig in onze ontwerptool. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwerp wat u heeft gerealiseerd 1 op 1 wordt overgenomen op de firma stempel. Er zijn verschillende teksten die u op uw firmastempel kunt plaatsen. Naast het logo en de adresgegevens kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een website toe te voegen, zo weten uw klanten u online ook te vinden. Denk ook na over een KBO en BTW nummer (let op: dit is geen must, maar hier kiest men wel vaak voor) en een e-mailadres. Uiteraard kan een hele andere tekst ook. U bepaald wat er op uw firma stempel moet komen te staan. De prijs blijft hetzelfde.

☑️ Kies het juiste type firma stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw firma  stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw firma stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

 

firma stempels

Firma stempel bestellen

Er zijn vele modellen waarop u uw stempelplaat kan laten monteren. De meest voorkomende firma stempel is die met een geïntegreerd stempelkussen, ook wel een zelf-inktende stempel genoemd. In deze stempel zit een stempelkussen verwerkt. Wanneer u de stempel indrukt wordt het ontwerp tegen het stempelkussen gedrukt en vervolgens tegen het papier. Eenvoudig in gebruik en dus de meest gebruikelijke keuze. Let wel op dat een zelf-inktende firma stempel alleen afgedrukt kan worden op papier. Voor een andere ondergrond adviseren wij u te kiezen voor een houten handstempel, eveneens handig voor het plaatsen van een afdruk van een firma. Bij een houten handstempel heeft u een apart stempelkussen nodig om een uiteindelijke afdruk op papier of op een andere ondergrond te kunnen maken. Het voordeel van een losse handstempel met een los inktkussen is dat u het inktkussen kunt laten vullen met een stempelinkt die geschikt is voor een andere toepassing dan standaard papier. Voor glad papier hebben wij ook een andere inktsoort aangezien gewone inkt daar niet op droogt. 

Wij hebben een ruim assortiment aan inkten en voor elke ondergrond hebben wij specifieke inkten. Laat je hierover gerust informeren door onze klantenservice, wij staan je graag te woord.

 

Andere firmastempel

Behalve de gewone inktstempels zijn er ook stempels voor uw firma die net dat beetje extra geven. Kijk b.v. eens naar onze preegstempels. Met een preegtang met uw unieke preeg erop kunt u een kleurloze verhoging in uw briefpapier, speciale documenten e.d. maken. Niet alleen heel erg mooi maar ook om vervalsingen tegen te gaan.


Bent u niet helemaal zeker over de inhoud / haalbaarheid van uw ontwerp? Wij maken kosteloos een drukproef waarop u kunt zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien.